• Çorluspor 1947 Kahvaltıda Buluştu
  • Çorluspor 1947 Kahvaltıda Buluştu
  • Çorluspor 1947 Kahvaltıda Buluştu
Çorlu Güncel

Çorluspor 1947 Kahvaltıda Buluştu

  • 06 Aralık 2021
  • 1328 Kez Okundu

Çorluspor 1947 Spor Kulübü dayanışma kahvaltısı düzenledi, kahvaltıya Tekirdağ’ın önde gelen isimleri katıldı.

Çorlu’da bir otelde düzenlenen dayanışma kahvaltısına AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin, MHP Çorlu İlçe Başkanı İlhan Ermeydan, kurum müdürleri, STK temsilcileri, muhtarlar, sporcular ve çok sayıda davetli katıldı. 
ÇORLUSPOR ŞEHRİMİZİN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ 
Çorluspor 1947 Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Gümüş yaptığı açıklamada, herkese katıldığı için teşekkür ettiğini belirtti. Gümüş, “Çorluspor 1947 yönetimini yeni devraldık ve hemen çalışmalara başladık. Çalışmalarımız transferlerimiz son hızıyla devam ediyor. Önümüzdeki hafta başlayacak ligle birlikte şehrimizde futbol ile birlikte birleştirici bir güç olmak istiyoruz. Şehrimize bir heyecan katarak takımımızı şampiyon yapmak istiyoruz” dedi. 
HEDEFLER KOYMAMIZ GEREKİYOR 
Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ise yaptığı açıklamada: “Çorluspor 1947 bu sene çok kapsayıcı ve herkese temas etmeye çalışan bir yönetim oluşturdu. Öncelikle yönetimi bu tercih için teşekkür ediyorum. Çok kısa zamanda 1947 bu başarıyı getirecektir. Şehrimizin artık önüne hedefler koyması gerektiğini vurgulamak istiyorum. Üst liglere doğru çıkmamız gerekiyor. Bizim lazım olan tek şey var bir araya gelmek birlikte hareket etmektir. Birbirimize inanmamız gerekiyor” dedi. 
ÇORLUSPOR’A ŞAMPİYONLUK KUPASI VERMEK İSTERİM 
Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı yaptığı konuşmada; “Sporun birleştirici bir gücü var, bunun iyi değerlendirilmesi gerekiyor. Benim Çorul’da 3 yılım geride kaldı. Daha önce Afyon’da Vali Yardımcısı görevini yürütürken orda şampiyonluk kupası vermiştim. Akhisarspor bir üst lige çıktığında yine kupayı vermiştim. Çorlu’ya geldim, Çorluspor’a kupa vermek isterim demiştim, neredeyse tayinim çıkacak ben kupayı veremedim. İnşallah bu sene kupayı veririz. Önümüzdeki yıl burada olursak kupayı vermek isterim” dedi. 
İŞADAMLARIMIZA SESLENİYORUM, DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ
AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel en son yaptığı konuşmada: “Salonun içerisinde çok güzel bir enerji var, her şey inançla başlıyor. Her başarılı takımın arkasında bir inanç olması gerekiyor. Çorlu bu yıl inanmış artık bize spor amatör lig dar geliyor diyor, bundan sonra bölgesel amatör lig ve bizim amacımız PTT 1. Lige kadar çıkmak inşallah. Dolayısıyla bizler hedeflerimizi büyük tutmak gerekiyor. 2500 sanayi tesisinin olduğu bölgede yaşıyoruz. İş adamlarımızın en çok ilgi göstermesi gereken yerlerin başında Çorlu Ergene Çerkezköy Kapaklı Bölgemiz geliyor. Ben bu oluşuma destek veren herkese teşekkür ediyorum ama bunun yetmeyeceğini daha fazlasının olması gerektiğini düşünüyorum. Tüm işadamlarımızın bulundukları yerde bu bölgede sosyal sorumluluk alanlarına daha fazla katılmaları gerektiğini ben bir kez daha hatırlatmak istiyorum” dedi. 
İmdat şahin