• Çorlu'da Haftanın Spor Panoraması
Çorlu Güncel

Çorlu'da Haftanın Spor Panoraması

  • 07 Aralık 2021
  • 901 Kez Okundu

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) ile Çorlu Belediyesi Futbol Kulübü (ÇBFK) takımları hafta sonu rakip takımlarla karşı karşıya geldi. Voleybol ve futbol takımlarının mağlup olduğu haftayı, basketbol takımları kayıpsız geçti.

 

 

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden ÇBSK Basketbol A Takımı kendi evinde Samsun Basketbol Akademi'yi konuk etti. Periyotları 20 - 17, 15 - 17, 8-6 ve 15-11'lik skorlarla sona eren ve oldukça çekişmeli geçen mücadelenin ardından rakibini 58-51 mağlup eden ÇBSK B Grubu'nda 9 puan ve averaj ile 2. sıraya yükseldi. ÇBSK bu hafta sonu Ankara'da Yeni Sincan Spor ile karşılaşacak.

Türkiye Voleybol Kadınlar 2. Ligi'nde mücadele eden ÇBSK Kadın Voleybol Takımı ligdeki ikinci mağlubiyetini aldı. 8. hafta karşılaşmasında Saray deplasmanında Tekirdağ Marmara Spor Kulübü ile çekişmeli geçen ve setleri 21-25, 26-24, 15-25, 28-26 ve 18-16 sona eren maçın sonucunda 3-2 mağlup olan ÇBSK 19 puan ile 3. sıradaki yerini korudu. ÇBSK Kadın Voleybol Takımı hafta sonu kendi evinde Aden Koleji ile karşı karşıya gelecek.

Tekirdağ 1. Amatör Küme D Grubu'nda yer alan Çorlu Belediyesi Futbol Kulübü Çerkezköy deplasmanında Çerkezgücü Spor'a 3-1 mağlup oldu. ÇBFK aldığı mağlubiyetin ardından 18 puan ve averajla 3. sıraya gerilerken bu hafta Ergene Gençlerbirliği Spor'u ağırlayacak. ÇBSK Yıldız Kızlar Voleybol Takımı ligde yenilgisiz liderliğini sürdürüyor. Hafta sonu Ata Gelişim Spor ile oynadığı mücadelede rakibini 3-0 yenen ÇBSK Yıldız Kızlar Voleybol Takımı aldığı galibiyetin ardından puanını 12'ye yükseltti.

ÇBSK Küçük Kızlar Voleybol Takımı ise rakiplerine tek set dahi vermeden namağlup olarak liderlik koltuğunda oturuyor. Hafta sonu Çorlu Everest Spor ile karşılaşan ÇBSK Küçük Kızlar Voleybol Takımı rakibinin 3-0 yenerek 4'te 4 yaptı. ÇBSK bu hafta sonu Süleymanpaşa deplasmanında BESK Spor ile karşı karşıya gelecek.
ÇBSK U-14, U-16 ve U-18 Basketbol Takımları galibiyet serilerine devam ettiler. Alınan sonuçlar ise şöyle: 
U-18 ÇBSK: 99 - Saray 1453: 49, U-16 ÇBSK: 113 - Olimpik Spor: 30, U-14 ÇBSK: 49 - Çorlugücü: 31

ÇBSK Eski Oyuncusunu Unutmadı!
Tekirdağ'ın önemli ve değerli sporculardan biri olan ve geçirdiği elim bir trafik kazasında yaşamını yitiren eski oyuncusu Beyza Adalı'yı mezarı başında anan ÇBSK Kadın Voleybol Takımı duygu dolu anlar yaşadı. ÇBSK oyuncuları daha sonra Saray Kapalı Spor Salonu'nda Beyza'nın anısına düzenlenen köşede sergilenmek üzere Türkiye Şampiyonası finallerinde giydiği 1 numaralı forma ile Beyza Adalı Voleybol sezonunda kazanılan kupa yetkililere teslim ettiler.