• Metruk Bina Sonunda Yıkıldı!
  • Metruk Bina Sonunda Yıkıldı!
  • Metruk Bina Sonunda Yıkıldı!
  • Metruk Bina Sonunda Yıkıldı!
  • Metruk Bina Sonunda Yıkıldı!
  • Metruk Bina Sonunda Yıkıldı!
Çorlu Güncel

Metruk Bina Sonunda Yıkıldı!

  • 07 Aralık 2021
  • 1015 Kez Okundu

Çorlu’da Hıdırağa Mahallesi Kale Yolu üzerinde bulunan metruk bina Çorlu Belediyesi ekiplerince sonunda yıkıldı.

Çorlu Kalesi’nin tam karşısında yer alan ve aylardır boş duran metruk bina Çorlu Belediyesi’nin girişimleriyle yerle bir edildi. Madde bağımlılarının sığınağı durumuna gelen metruk bina çevrede oturan mahalle sakinlerinin korkulu rüyasıydı. Her gün binaya girip çıkan madde bağımlıları mahalle sakinlerini tedirgin ediyordu. Binanın yıkılmasına sevinen mahalle sakinleri Çorlu Belediyesi’ne teşekkür etti. 
ÇOCUKLARIMIZ İÇİN ENDİŞE DUYUYORDUK 
Madde bağımlılarının sürekli gelip gittiği metruk binayla ilgili büyük sıkıntılar yaşadıklarını belirten mahalle sakinleri çocukları için endişe duyduklarını belirtti. Gazetemize konuşan mahalle sakinleri “Hıdırağa Mahallesi Kale Yolu üzerinde bulunan metruk bina maalesef tehlike saçıyordu. Çocuklarımız için endişe duyuyorduk. Sürekli buraya madde bağımlıları gelip uyuşturucu kullanıyorlardı. Şimdi yıkıldı, bir daha buraya gelip gidemezler” dedi. 
GAZETEMİZ KONUYU GÜNDEME TAŞIMIŞTI 
Madde bağımlılarının gelip gittiği Çorlu Kalesi karşısındaki metruk binayı gazetemiz geçtiğimiz Mart Ayı’nda gündeme taşımıştı. Gazetemize teşekkür eden mahalle sakinleri, “gazetenize çok teşekkür ediyoruz, burayı siz gündeme taşıdınız, gerçekten büyük sıkıntılar yaşıyorduk, Çünkü bölge maalesef uyuşturucuyla anılan bir bölge, buraya gelip bağımlılar sıkıntı yaratıyordu, sizlerde yaşadığımız bu sıkıntıları gazetenizde yer verdiniz, sizlere ve belediye ekiplerine çok teşekkür ediyoruz” dedi. 
ÇORLU BELEDİYE METRUK BİNAYI YERLE BİR ETTİ  
Aylardır boş duran metruk binanın yıkım işlemleri için gelen Çorlu Belediyesi ekipleri binayı yerle bir etti. Zabıta ekiplerinin de eşlik ettiği bina yıkılmasında kepçe tek katlı metruk binanın yıkımının yıkımını kısa sürede tamamladı. Çorlu Belediyesi girişimleriyle mahalleli yaşadığı sıkıntıdan kurtuldu. Çorlu Belediye metruk binaların yıkım çalışmalarını sürdüreceğini belirtti. 
İMDAT ŞAHİN