• Duraklara Mobese Konulsun
  • Duraklara Mobese Konulsun
  • Duraklara Mobese Konulsun
  • Duraklara Mobese Konulsun
Çorlu Güncel

Duraklara Mobese Konulsun

  • 11 Ocak 2022
  • 882 Kez Okundu

Çorlu’da şehir merkezinde bulunan durakların araç işgalinden kurtulması için vatandaş merkezi duraklara mobese konulmasını istedi.

Çorlu’da Atatürk Meydanı’nda bulunan otobüs durakları araç işgalinden bir türlü kurtulamıyor. Polis ekipleri denk geldiğinde ceza yazarken, vatandaşlar kesin çözüm istiyor. Merkezi duraklara konulacak mobese kamerayla sürücülerin vazgeçirilebileceğini belirten vatandaşlar yetkilileri göreve çağırdı. Sürekli araçların park ederek işgal ettiği otobüs duraklarına otobüsler yaklaşamıyor. Yolun ortasından yolcuları almak zorunda kalan otobüs şoförleri de bu durumdan dertli.  
HER GÜN AYNI MANZARA BIKTIK ARTIK 
Her gün araç parkı nedeniyle otobüslerin durağa yaklaşmadığını belirten vatandaşlar gazetemize konuştu: “Her gün aynı manzara, artık bu durumdan bıktık, şehir merkezi olduğu için iki dakika işi olan hiç bitmiyor, sürekli bu duraklar bu sebeple dolu oluyor. İşini halletmek isteyen hemen durağa park edip gidiyor. Her gün her gün bu çileyi bizler çekiyoruz, otobüsler yaklaşamıyor, yaşlı insanlar var onlar otobüse binmekte güçlük çekiyor” dedi. 
MOBESE KONULURSA BİR DAHA ARAÇ PARK EDEMEZ
Mobese kamerasının konulmasıyla araç parkının olmayacağını belirten vatandaşlar; “Mobese kamerası uyarı yazısıyla birlikte konulursa bir daha kimse otobüs duraklarına araç park edemez. Araç park ettiği an hemen ceza alacağını sürücü bilir. Bunun önünü ancak bu şekilde geçilebilir. Artık duraklara araç park edilmesini istemiyoruz” dedi. 
İMDAT ŞAHİN