• Ergene Velimeşespor – Bodrumspor Maçı Ertelendi
Çorlu Güncel

Ergene Velimeşespor – Bodrumspor Maçı Ertelendi

  • 25 Ocak 2022
  • 560 Kez Okundu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta 22. Haftada oynanması gereken Ergene Velimeşespor – Bodrumspor maçı TFF’nin 2. Lig Kırmızı ve Beyaz Grup’taki tüm maçları ertelemesi nedeniyle iptal edildi.

 

 

Ligin ikinci yarısına önce sahasında Sarıyer’i ardından deplasmanda Çorum FK takımını yenerek 6 puanla başlayan Ergene Velimeşespor’un sahasında oynayacağı Bodrumspor maçı ileri bir tarihe ertelendi. Ertelemeye ilişkin olarak TFF’den yapılan açıklamada, “Ülkemizi etkisi altına alan elverişsiz hava koşulları ve ulaşımda yaşanan aksaklıklar nedeniyle TFF 2. Lig Beyaz ve Kırmızı Grup'ta 26 Ocak Çarşamba günü oynanması planlanan 22. Hafta karşılaşmalarının tamamı ileri bir tarihe ertelendi. 22. Hafta müsabakalarının oynanacağı tarih Federasyonumuz tarafından daha sonra ilan edilecek” denildi.

Buna göre Ergene Velimeşespor’un sahasında Bodrumspor ile oynayacağı 22. Hafta maçının ertelenmesinin ardından mavi beyazlılar 23. Hafta maçına eğer herhangi bir iptal ya da erteleme olmazsa Van deplasmanında çıkacak. Fikstüre göre Ergene Velimeşespor’un deplasmanda Silahtaroğlu Vanspor FK takımıyla oynayacağı karşılaşma 30 Ocak 2022 Pazar günü Van Atatürk Stadyumu’nda oynanacak. Mücadele saat 13.00’de başlayacak.