• Çocuklar İçin Düzenlenen Kurslar Sona Erdi
Çorlu Güncel

Çocuklar İçin Düzenlenen Kurslar Sona Erdi

  • 27 Ocak 2022
  • 647 Kez Okundu

Ergene Belediyesi tarafından ilçe genelinde bulunan çocuklar için ücretsiz bir şekilde düzenlenen resim kursu sona erdi. Kursun son gününde öğrenciler resim öğretmenleri ile birlikte kozalak çalışması yaptı.

 

 

Ergene Belediyesi Kültür Merkezi binasında Ergene Belediyesi tarafından küçük çocuklar için açılan resim kursu önce ki gün tamamlandı. Kursun son gününde küçük öğrenciler kurs öğretmenleri ile birlikte kozalak çalışması yaptı. Kurs süresince almış oldukları resim eğitimleri ile küçük öğrenciler resim alanında çok geniş bilgilere sahip oldu.

Düzenlenen resim kursunda hafta içinde belirlenen saatlerde resim eğitimleri alan küçükler, el ve teknik becerilerini geliştirdikleri gibi, boyama, resim yapma, çizim gibi konularda da çok geniş bilgiler aldılar. 
Küçükler için düzenlenen resim kursunun çok faydalı geçtiğini belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Çocuklarımızı sanata yönlendirmek, boş zamanlarını daha verimli bir şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla ücretsiz bir şekilde açmış olduğumuz resim kursumuz sona erdi. Fakat önümüzde ki günlerde velilerimizden gelen yoğun talep üzerine küçük çocuklarımız için yeni resim kursları açacağız. Çocuklarımızın geleceği için yeni projeler üretmeye devam edeceğiz. Çocuklarımızı resim teknikleri hakkında bilgilendiriyoruz. Özellikle anne ve babaların rolü burada çok büyük. Çocukları kültür ve sanata yönlendirmek ailelerin elinde. Uzman eğitmenlerimiz tarafından verilen ücretsiz resim kurslarımız ilçemizdeki yetişkinler ve çocuklar tarafından yoğun ilgi görüyor. Gösterilen bu ilgi bizleri çok mutlu ediyor” dedi.