• Büyükşehir'den Marmaraereğlisi'nde Koordinasyon Toplantısı
  • Büyükşehir'den Marmaraereğlisi'nde Koordinasyon Toplantısı
  • Büyükşehir'den Marmaraereğlisi'nde Koordinasyon Toplantısı
Tekirdağ

Büyükşehir'den Marmaraereğlisi'nde Koordinasyon Toplantısı

  • 11 Mart 2022
  • 4337 Kez Okundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Marmaraereğlisi Belediyesi arasında, Marmaraereğlisi'ne yapılacak yatırımlar konusunda fikir alışverişinde bulunmak üzere Marmaraereğlisi Belediyesi hizmet binasında toplantı gerçekleştirdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında gerçekleştirilen bilgilendirilme toplantısına, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata’nın yanı sıra TESKİ Genel Müdür V. Turhan Toprak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ve Marmaraereğlisi Belediyesi birim müdürleri katıldı. Toplantıda, Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede gerçekleştirilen çalışma, proje ve planlanan yatırımların sunumu yapıldı, görüş ve öneriler dile getirildi.

Marmaraereğli’nde devam eden ve yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan yatırım projelerinin Marmaraereğlisi halkı için son derece önemli olduğunu ifade eden Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, bu projelerin bir an önce hayata geçirilmesi için Büyükşehir Belediyesi'nin de, Marmaraereğlisi Belediyesi'nin de elinden ne geliyorsa yapması gerektiğini belirtti. Başkan Ata “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Marmaraereğlisi Belediyesi koordinasyon toplantımızı gerçekleştirdik. Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Albayrak başkanlığında gerçekleştirilen toplantımızda, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Marmaraereğlisi’nde gerçekleştireceği projeler ve devam eden projeler değerlendirilerek, karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk.Trakya'nın önemli bir turizm ilçesi olan Marmaraereğli’mizin daha da gelişmesi için Büyükşehir Belediye’mizin hayata geçirmeyi planladığı yatırım projeleri, halkımız için son derece önemli olup belirlenen süre içerisinde ilçemize kazandırılmasını umut ediyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüp ilçemizin değerine değer katmaya devam edeceğiz” dedi.