• Boccia Sporcusu Yücel Coşkun Çorlu'yu Gururlandırdı
  • Boccia Sporcusu Yücel Coşkun Çorlu'yu Gururlandırdı
Çorlu Güncel

Boccia Sporcusu Yücel Coşkun Çorlu'yu Gururlandırdı

  • 04 Mayıs 2022
  • 1050 Kez Okundu

Çorlu Kent Konseyi Engelli Meclisi tarafından kurulan ÇBSK bünyesinde devam eden BOCCIA takımı oyuncusu Yücel Coşkun milli takım seçmelerine katılmaya hak kazandı.

Çorlu Kent Konseyi Engelli Meclisi’nin büyük gayretleriyle kurulan BOCCIA takım oyuncusu milli takım seçmelerine katılmaya hak kazandı. 9-13 Mayıs tarihleri arasında yapılacak seçmeler için sporcu Yücel Coşkun ve antrönörü Gamze Çelikkıran seçmeler için İzmir’e gidecek. 
Konuyla ilgili açıklama yapan Çorlu Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Yasemin Ayyüksel, “Çorlu Kent Konseyi Engelli Meclisi tarafından kurulan ÇBSK bünyesinde devam eden BOCCIA takımı 28 Mart 2 Nisan Kocaeli İzmit Türkiye BOCCİA şampiyonasında başarı gösteren Çorlu Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Gamze Çelikkıran ve sporcusu Bc1 kategorisinde yarışan sporcu Yücel Coşkun 9-13 Mayıs İzmir de olacak Milli takım seçmelerine katılmaya hak kazanmıştır. Antrenörümüze ve sporcumuz Yücel Coşkun’a Çorlumuzu temsil edecekleri bu karşılaşmada  başarılar diliyoruz” dedi.
İMDAT ŞAHİN