• Çorlu'da Yetkililer Durakları Umursamıyor!
  • Çorlu'da Yetkililer Durakları Umursamıyor!
  • Çorlu'da Yetkililer Durakları Umursamıyor!
  • Çorlu'da Yetkililer Durakları Umursamıyor!
Çorlu Güncel

Çorlu'da Yetkililer Durakları Umursamıyor!

  • 04 Mayıs 2022
  • 913 Kez Okundu

Her gün park eden araçlar nedeniyle belediye otobüsleri duraklara yanaşamazken, Çorlu’yu yönetenler ise süreci sadece izlemekle yetiniyor.

Her gün duraklara park eden araçlar yüzünden otobüsler duraklara yanaşamıyor, vatandaşların büyük sıkıntı yaşadığı duraklarla ilgili ise yetkililer sadece sorunu seyrediyor. Duraklarla ilgili her hangi bir adım atmayan yetkililer vatandaşların yaşadıkları sorunları görmezden geliyor. Sadece polis ekipleri denk geldiği zaman ceza yazılırken vatandaşlar kalıcı çözüm bulunmasını istiyor. Özellikle çarşı merkezindeki duraklara sürekli araçlar park ederken, otobüsler duraklara giremiyor, yetkililer ise sadece sorunu izlemekle yetiniyor. 
YETKİLİLER SORUNA GÖZLERİNİ KAPATIYOR
Her gün araç parkı nedeniyle otobüslere binemeyen vatandaşlar yetkilileri göreve çağırırken sert tepki gösterdi: “Çorlu’da durak yerlerine araçlar çekilmesi nedeniyle otobüse binmekte ve inmekte zorluk yaşıyoruz. Bir türlü soruna karşı bir adım atılmıyor. Engelli vatandaşlar daha büyük sorunlar yaşıyor, araç parkı nedeniyle otobüs durağa giremiyor, engelli vatandaşlarda otobüslere binmekte zorluk yaşıyor” dedi. 
NEDEN MOBESE KAMERALARI KONULMUYOR?
Duraklara mobese kamerası konulmasını isteyen Çorlulu vatandaşlar gazetemize konuştu: “Her gün araç parkı nedeniyle büyük zorluk yaşıyoruz, her gün binlerce insan bu otobüsleri kullanıyor, yaşanılan sıkıntılara yetkililer maalesef sağır ve kör bakıyor. Bir türlü sorunu çözmek istemiyorlar, yapılacak iş duraklara mobese kamerası konulması ve uyarı levhalarıyla sürücüleri uyarmaktır. Bu yapılmadığı takdirde sürekli duraklara araç park edilir” dedi. 
OTOBÜS ŞOFÖRLERİ DE DERTLİ 
Otobüs duraklarına araç park edilmesinden otobüs şoförleri de dertli. Duraklara yaklaşamayan otobüs şoförleri gazetemize konuştu: “Duraklara park eden araçlar nedeniyle bizler duraklara giremiyoruz. Yolun ortasından yolcuları almaya çalışıyoruz. Yaşlı insanlar var, engelli vatandaşlar var, bunların inip binmesi daha zor oluyor. Bununla ilgili bizlerde çözüm istiyoruz” dedi. 
İMDAT ŞAHİN