• Kavşaktaki Sorun Çözüm Bekliyor!
  • Kavşaktaki Sorun Çözüm Bekliyor!
  • Kavşaktaki Sorun Çözüm Bekliyor!
  • Kavşaktaki Sorun Çözüm Bekliyor!
  • Kavşaktaki Sorun Çözüm Bekliyor!
Çorlu Güncel

Kavşaktaki Sorun Çözüm Bekliyor!

  • 06 Mayıs 2022
  • 1507 Kez Okundu

Omurtak Caddesi ile Akıncılar Caddesi’nin kesiştiği kavşaktaki trafik sorunu yıllardır çözüm bekliyor. Akıncılar Caddesi’nin dar ve tek şerit olmasına rağmen çift şerit olarak kullanılması trafikte büyük sorunlara neden oluyor.

Çorlu’nun en işlek caddelerinden olan Omurtak Caddesi’nin Akıncılar Caddesi ile kesiştiği kavşaktaki trafik sorunu devam ediyor. Akıncılar Caddesi’nde bir türlü düzenleme yapılmaması nedeniyle Akıncılar Caddesi’nden Omurtak Caddesi’ne bağlanmak isteyen ters yöne giren araçlar nedeniyle trafik arap saçına dönüyor. Omurtak Caddesi’nden Akıncılar Caddesi güzergahına tek şerit olan trafikte Akıncılar Caddesi’nden gelen araçlar büyük sorun oluşturuyor. Akıncılar Caddesi’nde bir düzenlemenin yapılmaması nedeniyle hem vatandaşlar hem esnaf hem de sürücüler büyük zorluklar yaşıyor. 
AKINCILAR CADDESİ HALA DÜZENLEME BEKLİYOR
Cemaliye Mahallesi’nde bulunan Akıncılar Caddesi’nin dar olması ve araç park edilmesi sebebiyle yol iyice daralıyor. Tek şerit olan Akıncılar Caddesi’nde bazı sürücüler ters yöne girince trafik içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Akıncılar Caddesi’nden Omurtak Caddesi’ne bağlanmak isteyen sürücüler trafiği olumsuz etkiliyor. Akıncılar Caddesi’nde düzenleme yapılmasını isteyen bölge esnafı sorunun yıllardır devam ettiğini belirtti. Akıncılar Caddesi’nde araç parkına müsaade edilmemesini isteyen bölge esnafı yetkililere seslenerek konuyla ilgili adım atılmasını talep etti. 
GÜN İÇİNDE BİLE TRAFİK OLUŞUYOR 
Trafiğin yoğun olduğu sabah ve akşam saatlerinde trafik adım adım ilerlerken gün içinde bile kavşakta trafik sorunları meydana geliyor. Gazetemize konuşan sürücüler, “İşe gidiş geliş saatlerinde trafik iyice artıyor, onun dışında gün içinde de trafik oluşuyor. Bu kavşakla ilgili düzenleme yapılması gerekiyor, özellikle Akıncılar Caddesi büyük sorun oluşturuyor, en azından orayla ilgili bir düzenleme yapılsa bu trafik oluşmayacak” dedi. 
İMDAT ŞAHİN