• Mustafa Yel'den Sosyal Yardım Açıklaması
Çorlu Güncel

Mustafa Yel'den Sosyal Yardım Açıklaması

  • 11 Mayıs 2022
  • 927 Kez Okundu

Tekirdağ Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Yel, Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı tarafından Tekirdağ’a yapılan sosyal yardımlar ile ilgili bir basın açıklaması yayımladı.

 

 

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel yaptığı yazılı açıklamada “Bütün politikalarımızın özünde insan merkezli siyasi anlayışımız bulunmaktadır. İnsanımızı kalkınmanın bizatihi amacı olarak görüyor, yine bu amaca insanımızla erişebileceğimizin bilinciyle hareket ediyoruz” dedi.

Tekirdağ’a Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı tarafından yapılan sosyal yardımları tablolar halinde açıklayan Milletvekili Yel; “AK Parti Hükümetleri dönemimiz boyunca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarımız aracılığı ile ihtiyaç sahipleri vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Pandemi dönemi ve tüm dönemlerde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı yalnız bırakmadan devletin yardım elini uzattık, uzatmaya devam ediyoruz. Pandemi yardımlarımızın yanı sıra Ramazan Bayramı yardımlarımız, Genel Sağlık Sigortası desteklerimizle vatandaşlarımızın yüklerini hafifletiyoruz. Ayni ve nakdi yardımlarımızın yanında, engelli, engelli yakını, yaşlı aylıkları, eşi vefat etmiş kadınlarımıza yardım, muhtaç asker ailesi yardımı, mülteci ailelere yapılan sosyal uyum yardımı, şartlı eğitim yardımı, şartlı sağlık yardımı, elektrik tüketim desteği yardımı, doğalgaz yardımı, gıda yardımı ve kıyafet yardımları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarımız aracılığıyla vatandaşlarımıza ulaştırılıyor. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına başvuran tüm ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız desteklerden yararlandırılıyor. Dezavantajlı kesimlere daha fazla destek veren ve sahip çıkan bir siyasi anlayışa sahibiz Her zaman vatandaşımızın yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. Devlet olarak milletimizi hiçbir zaman yalnız bırakmadık ve bırakmayacağız. AK Parti olarak büyüyen Türkiye ile dezavantajlı kesimlere yapacağımız yardımlar gelecek dönemde daha da artacaktır” ifadelerine yer verdi.