• Cansuyu Derneği 365 Gün Çalışıyor
  • Cansuyu Derneği 365 Gün Çalışıyor
  • Cansuyu Derneği 365 Gün Çalışıyor
Çorlu Güncel

Cansuyu Derneği 365 Gün Çalışıyor

  • 12 Mayıs 2022
  • 1012 Kez Okundu

Cansuyu Derneği Tekirdağ il Başkanı Murat Vakitçi Ramazan faaliyetlerini değerlendirdi. Vakitçi yaptığı açıklamada, Cansuyu Derneği’nin ihtiyaç sahibi vatandaşlar için 365 gün durmadan çalıştığını belirtti.

Uzun yıllar Cansuyu Derneği Tekirdağ İl Başkanlığı görevini yürüten Murat Vakitçi faaliyetlerini değerlendirdi. Cansuyu Derneği’nin yardımlarının büyük çoğunluğunu Türkiye içine tahsis ettiğini bunun dışında yurt dışında da faaliyet yürüttüklerini belirten Vakitçi Cansuyu Derneği’nin 365 gün çalıştığını kaydetti. 
RAMAZANDA İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ YALNIZ BIRAKMADIK
Murat Vakitçi, yaptığı açıklamada: “2005 yılında kurulan Cansuyu Derneği, kurulduğu günden bu yana, bağışçılarımızın emanetlerini Türkiye'de ve Dünyada ki gerçek muhtaçlara ulaştırmaya devam etmektedir. 2022 Ramazan organizasyonu kapsamında, yardımlarının büyük çoğunluğunu Türkiye içine tahsis eden Cansuyu, yurt dışında ise Filistin, Arakan, Suriye, Yemen gibi kriz bölgelerini önceleyerek dünyanın en fakir ülkelerine yardımlarınızı ulaştırmıştır. Ramazan ayı tüm insanların yenilendiği mübarek bir aydır. Cansuyu olarak 2022 yılı Ramazan döneminde kıymetli bağışçılarımızın kumanya, iftar, zekât, fitre ve fidye emanetlerini, “Kazancımız Allah İçin Verdiğimizdir” sloganı ile Türkiye’de ve dünyanın birçok ülkesinde gerçek muhtaçlara ulaştırdık. Ramazan’ın fazileti ve ecri ile gerçek muhtaçlara destek olmak ve hep birlikte bu sevaptan nasibimizi almak yegâne muradımızdır” dedi. 
HAYIRSEVERLERDEN ALLAH RAZI OLSUN 
Açıklamasını sürdüren Cansuyu Derneği Tekirdağ İl Başkanı Murat Vakitçi, “Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, tüm temsilci ve gönüllüleriyle  beraber gerçek muhtaç, yoksul, yetim, savaş mağdurlarına, hayırseverlerin emanetlerini ulaştırmak için  köprü görevi yapıyor. Bu Ramazanda da 81 il ve yurt dışında olduğu gibi Tekirdağ ve ilçelerinde muhtaç yüzlerce ailemize hayırseverlerin bize emanet ettiği Ramazan Erzak kolilerini, giysi ve nakdi yardımları  teslim ettik.  Bizi  muhtaçlara  uzanan iyilik ellerinden biri eyleyen Rabbimize sonsuz hamd ediyoruz. Tabii ki Tekirdağ'da bizim dışımızda, muhtaçlara  uzanan birçok iyilik eli mevcut. Bu kardeşlerimize de çalışmalarında her daim muvaffakiyetler diliyoruz. Onlara elimizden gelen ne varsa her türlü desteği gücümüz yettiğince vermeye hazırız.  Ülkemizde ve dünyadaki insani dramlara, sıkıntılara, çaresizliklere, kayıtsız kalmayan başta Tekirdağ'daki hayırseverlerimiz olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanından Cansuyu Derneğimizin  çalışmalarına destek veren  gönüllülerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz  Allah razı olsun. Çalışmalarımızın yılın 365 günü devam ettiğini tüm hayırseverlerimizin desteklerine her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuzu  ifade etmek  isteriz. Çalışmalarımıza, yetim yoksul ve savaş mağdurlarının sıkıntılarını gündeme  kalemi ile taşıyan  tüm basın mensubu kardeşlerimize de bilhassa çok teşekkür ediyoruz” dedi. 
İMDAT ŞAHİN