• Ergene Atatürk Evi Öğrencileri Ağırlıyor
  • Ergene Atatürk Evi Öğrencileri Ağırlıyor
  • Ergene Atatürk Evi Öğrencileri Ağırlıyor
Ergene

Ergene Atatürk Evi Öğrencileri Ağırlıyor

  • 13 Mayıs 2022
  • 1357 Kez Okundu

Ergene’de eğitim öğretim veren kurumlarda öğrenciler öğretmenleri nezaretinde Ergene Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Atatürk Evi Müzesi’ni ziyaret etmeye devam ediyor.

2022 yılına 6 ayda 6 büyük açılış sloganıyla başlayan Ergene Belediyesi’nin 2022 yılında hayata geçirdiği ilk büyük proje olan ve 10 Ocak 2022 tarihinde düzenlenen törenle kapılarını resmen Ergene halkına açan Ergene Atatürk Evi ve müzesi sadece Ergene’den çevre ilçe ve illerden de adeta ziyaretçi akınına uğruyor. 
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünyaya geldiği evin bire bir aynısını Ergene’ye kazandırmış olmanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Başkan Yüksel ayrıca, “Türkiye’deki en özeli ve en farklısı olan Ergene Belediyesi Atatürk Evi ve Müzemizi Ergene Yeşiltepe İlkokulu 4/D sınıfı öğrencileri öğretmenleri ile birlikte ziyaret etti. Günün anısına öğrencilerimiz Ergene Belediyesi Atatürk Evi ve Müzesi önünde hatıra fotoğrafı da çekildiler. Ziyaretlerinden ötürü tüm öğrencilerimize ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
GÖKHAN DUMAN