• Trakya Veteranlar Ligi Şampiyonu Ergene
  • Trakya Veteranlar Ligi Şampiyonu Ergene
  • Trakya Veteranlar Ligi Şampiyonu Ergene
  • Trakya Veteranlar Ligi Şampiyonu Ergene
Ergene

Trakya Veteranlar Ligi Şampiyonu Ergene

  • 13 Haziran 2022
  • 1194 Kez Okundu

Sporun ve sporcunun dostu Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene Veteran futbol takımını şampiyonluk maçında yalnız bırakmadı. Final maçını kazanarak şampiyon olan Ergeneli veteran futbolcuların kupasını başkan Yüksel verdi.

2021 – 2022 sezonunda 18 takımın katılımıyla gerçekleştirilen Trakya Veteranlar Ligi’nin şampiyonu Ergeneli veteranlar oldu. Ergene ekibi final maçında Keşan temsilcisini 3 – 1’lik skorla mağlup ederek kupaya ve şampiyonluğa uzanan taraf oldu. Ergene’ye yaptığı spor yatırımları ile dikkatleri çeken ve Tekirdağ’ın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi konumunda yer alan Ergene Velimeşespor ile sadece Tekirdağ ve Trakya bölgesinde değil Türkiye’nin her yerinde adından övgüyle söz ettiren sporun ve sporcunun dostu Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene Veteran Futbol takımını şampiyonluk maçında da yalnız bırakmadı.

Lüleburgaz’da oynanan final maçını Ergene Velimeşespor Kulüp Başkanı da olan Ergene Belediyesi Meclis Üyesi Serkan Bezgin ve yine kulüp yöneticisi de olan meclis üyesi Abdullah Yaman ile birlikte tribünlerden Ergeneli taraftarlarla takip eden Başkan Yüksel maçın sonunda büyük bir sevinç yaşayan veteran futbolcuların sevinçlerine ortak oldu.

Maçın sonunda sahaya inerek Ergene Veteran takımının coşkusuna ortak olan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “2021-2022 yılında 18 takımla oynana Trakya Veteranlar Ligini Şampiyon olarak tamamlayan Ergene Veteranlar Takımımıza kupasını Belediye Meclis Üyelerimiz Abdullah Yaman ve Serkan Bezgin ile birlikte takdim ettik. Lüleburgaz'da oynanan şampiyonluk maçında Keşan Veteranlar takımını 3-1'lik skorla mağlup edip şampiyon olan Ergene Veteranlar Takımımızı tebrik ediyor, Ekim ayında oynanacak olan Türkiye Veteranlar Şampiyonasında kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

GÖKHAN DUMAN