• Başkan Yüksel Kupa Törenine Katıldı
  • Başkan Yüksel Kupa Törenine Katıldı
  • Başkan Yüksel Kupa Törenine Katıldı
Ergene

Başkan Yüksel Kupa Törenine Katıldı

  • 15 Haziran 2022
  • 1222 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Tekirdağ Amatör Ligi 20221-2022 sezonu U11 minikler şenliği futbol turnuvasının şampiyonluk müsabakalarına katılarak turnuvayı birinci bitiren Ergene Velimeşespor U11 takımının futbolcularına madalya ve kupalarını takdim etti.

 

 

Tekirdağ Amatör Ligi 20221-2022 sezonu U11 minikler şenliği C grubunun şampiyonluk müsabakaları Ergene Belediyesine ait olan Marmaracık mahallesindeki futbol sahasında oynandı. Müsabakaları Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Baydarlı ve Belediye Meclis Üyeleri Servet Yıldız ile Serkan Bezgin’de takip etti. Ergene Velimeşespor, Marmaraereğlisi Belediye Spor, Yeşiltepe Spor, Batı Marmara Spor, Ergene Gençlik Spor ve Sağlık Spor’un yer aldığı C grubunda şampiyon Ergene Velimeşespor oldu.

Turnuva sonunda Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel grubu şampiyonlukla tamamlayan Ergene Velimeşespor U11 takımı futbolcularına kupa ve madalyalarını takdim etti. Kupa töreninde miniklere kısa bir konuşma yapan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Sezonu şampiyonluk ile tamamladığınız için sizleri tebrik ediyorum. Spor hayatınızın her zaman bir parçası olsun. Kendinizi sürekli geliştirin. İyi sporcu olmak kadar, ahlakınızla da örnek olun. Bu ikisi bir arada olursa, başarılarınıza her zaman yenilerini eklersiniz. Tabi sadece sporla da olmaz, Eğitiminizi asla aksatmayın. Spordaki başarınızı eğitim hayatınıza da yansıtın. Şampiyonluk sevincinizi bugün sizlerle birlikte bizlerde yaşadık. ” dedi.

Turnuva sonunda Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Baydarlı ve Belediye Meclis Üyeleri Servet Yıldız ile Serkan Bezgin turnuvaya katılan bütün futbolculara madalyalarını takdim etti.
GÖKHAN DUMAN