• Başkan Yüksel'den Karne Tatili Mesajı
Ergene

Başkan Yüksel'den Karne Tatili Mesajı

  • 16 Haziran 2022
  • 1216 Kez Okundu

2021 – 2022 eğitim – öğretim yılının sona erecek olması nedeniyle öğrencileri kutlayan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, öğrencilerden yaz döneminde iyi bir şekilde dinlenmelerini ve Ergene Belediyesi’nin öğrenciler için hazırladığı yaz kurslarına katılmalarını istedi.

 

 

Büyük bir heyecan ve umutla başladığımız 2021 – 2022 eğitim öğretim döneminin sona erdiğini kaydeden ve yaz tatilinin çocuklar için hem dinlenme hem de eğlenme zamanı olduğunu ifade eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergenemizin her köşesinde eğitim – öğretim gören tüm öğrencilerimize, geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin yetiştirilmesi için canla başla görev yapan tüm öğretmen ve okul idarecilerimize teşekkür ediyorum.  Öğrencilerimizin yaz tatilini son derece iyi değerlendirerek gelecek yıl mevcut başarılarını daha da arttıracağından eminim” dedi.

Tüm öğrenci ve velilerimize sağlıklı ve huzur içerisinde bir tatil geçirmeleri temennisinde de bulunan Başkan Yüksel, “Bizler her alanda olduğu gibi eğitim alanında da Ergene halkının öğrencilerimizin yanında yer alıyoruz, yer almaya da devam edeceğiz. Okullarımızın, okul bahçelerinin bakımlarını ihtiyaç duyulması halinde gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Yüksel, “Ergene Belediyesi olarak yaz tatili döneminde öğrencilerimize yönelik ücretsiz kurslar düzenleyeceğiz. Öğrencilerimiz bu kurslara katılabilirler. Kurslarımıza katılarak yaz dönemini hem eğlenerek hem de öğrenerek geçirmek isteyen öğrencilerimiz Ergene Kültür Merkezi’nde düzenlenecek kurslara müracaat ederek bilgiler alabilirler. 2021 – 2022 eğitim – öğretim yılının sona ermesi nedeniyle çocuklarımıza ve onların başarısı için gece gündüz demeden çalışan sevgili öğretmenlerimize ve saygıdeğer velilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Tatile girecek olan tüm öğrencilerimiz ile başarılarında çok önemli paya sahip öğretmenlerimiz ve velilerimizin iyi bir tatil dönemi geçirmelerini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.