• Ergene'de Köpek Güzellik Yarışması Yapıldı
  • Ergene'de Köpek Güzellik Yarışması Yapıldı
  • Ergene'de Köpek Güzellik Yarışması Yapıldı
  • Ergene'de Köpek Güzellik Yarışması Yapıldı
Ergene

Ergene'de Köpek Güzellik Yarışması Yapıldı

  • 20 Haziran 2022
  • 1307 Kez Okundu

Ergene Belediyesinin katkılarıyla Ergene ilçesinde faaliyet gösteren Trakya Kovucu Irklar Derneği Avkıf-Alianz işbirliği ile Balkan Şampiyonası köpek güzellik yarışması yapıldı. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel düzenlenen etkinlik alanını ziyaret ederek tüm yarışmacılara başarılar diledi.

2 yıldır zor geçen pandemi nedeni sürecinde yapılamayan organizasyon özlemlerin giderildiği dostlukların tazelendiği şenlik havasında gerçekleşti. Ergene Velimeşe mahallesinde düzenlenen köpek güzellik yarışmasında 30 ayrı kategoride katılım sağlayan ırklarda derecelendirme yapılarak sınıflandırıldı. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene Velimeşespor Kompleksi Yağlı Güreş alanını ziyaret etti. Trakya Kovucu ırklar derneğinin düzenlendiği köpek güzellik yarışmasının 8 yıldan beri Egene Belediyesi teknik alt yapısı ve ev sahipliği yapmanın gururu ile bu tür Uluslarası organizasyonlara her daim destek olmaya devam edeceklerini belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, tüm yarışmacılara başarı dileklerinde bulundu.

Yarışmada köpekler sahiplerine olan irtibat, kondisyon, duruş ve itaatlerine göre derecelendirilerek puan verildi. Dereceye giren köpeklerin sahiplerine yarışma sonunda kupa ve madalyaları takdim edildi.
ZAFER KURT