• Ergene'de Yol Çalışmaları Dört Koldan Devam Ediyor
  • Ergene'de Yol Çalışmaları Dört Koldan Devam Ediyor
  • Ergene'de Yol Çalışmaları Dört Koldan Devam Ediyor
Ergene

Ergene'de Yol Çalışmaları Dört Koldan Devam Ediyor

  • 15 Ağustos 2022
  • 1257 Kez Okundu

Ergene Belediyesi ekipleri tarafından ilçenin dört bir yanında yol çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel belirlenen programlar dahilinde Ergene ilçesinde yol çalışmalarının yoğun bir şekilde devam edeceğini belirtti.

 

 

Ergene’ye kazandırılan modern yaşam alanlarına yapılan nitelikli yolların asfaltlama ve kilit parke taş tamiri Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından titizlikle devam ediyor. İlçenin dört bir yanında eş zamanlı olarak yapılan çalışmalar neticesinde bozuk olan yollar onarılıyor. Fen işleri Müdürlüğüne bağlı ekipler başta Sağlık Mahallesi, Yeşiltepe Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Velimeşe Mahallesi ve diğer mahallelerde yoğun iş temposuyla birlikte en iyi hizmeti vermek adına çalışıyor.

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı olan ekiplerin hızlı ve etkin çalışmalarıyla güvenli ve konforlu yollar oluşturuluyor. Sevgi Kenti Ergene İlçemizde vatandaşlarımızın yürüdüğü yollara emek, sevgi ve konfor bırakıyoruz diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene’de Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından büyük bir özveriyle yol onarım çalışmaları devam ediyor. İlçemizde ki mahallelerde deforme olan, bozulan kilit parke taş yollar yenileri ile değiştirilerek hem caddenin görünümü düzeliyor hem de üst yapısı onarılıyor. Her mahallemizde eşit hizmet sağlamak için ekiplerimiz gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Ergene’de vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak ve ilçemizde bozuk yol bırakmamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Ergene’nin hiçbir mahallesini bir diğerinden ayırmadan her köşesine projelerimizle ulaşıyoruz. Yol konusunu sorun olmaktan çıkarmak için çalışmalar yapıyor, hizmeti vatandaşımızın ayağına götürüyoruz. Bu zamana kadar olduğu gibi ekiplerimiz bundan sonrada vatandaşlarımızın taleplerini öncelik olarak alacaklar ve bu doğrultuda çalışmalar yapmaya devam edecekler” dedi.