• “Biz Devlete Talibiz”
  • “Biz Devlete Talibiz”
  • “Biz Devlete Talibiz”
  • “Biz Devlete Talibiz”
  • “Biz Devlete Talibiz”
  • “Biz Devlete Talibiz”
  • “Biz Devlete Talibiz”
  • “Biz Devlete Talibiz”
Çorlu Güncel

“Biz Devlete Talibiz”

  • 19 Ağustos 2022
  • 899 Kez Okundu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Doğan Aydal Çorlu’da katıldığı programda STK temsilcileri, muhtarlar, basın mensuplarıyla ve partilileriyle bir araya geldi.



Çorlu’daki sabah kahvaltısına katılan Prof. Dr. Doğan Aydal kahvaltıdan sonra STK temsilcileri muhtarlar ve partililerine yönelik konuşma yaptı. Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcı Prof. Dr. Doğan Aydal’ı karşılayan Çorlu İlçe Başkanı Hamit Hamitoğlu ve partililer daha sonra kahvaltıya geçti. Kahvaltıda STK temsilcileri ve muhtarlarla sohbet eden Doğan Aydal daha sonra onlara yönelik Yeniden Refah Partisi’nin politikalarını anlattı. 
SİYASETÇİ GÜVEN OLUŞTURMALI 
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Doğan Aydal, “Siyasilerin en büyük tekniklerinden bir tanesi iktidarı kötülemektir, iktidar böyle yaptı iktidar şöyle yaptı, diyerek kötüleniyor. Zaman zaman bizlerde eleştiriyoruz ama herşey bu değil, benim bu toplantıda size şunu anlatmak istiyorum eğer size umut olamayacaksa, eğer söylediklerimiz sizlerin yüreğinde evet bunlar yapabilir diyemiyorsa dedirtmiyorsa o zaman biz başarılı değiliz demektir. Çünkü önemli olanın karşı tarafın kötü olması beni iyi yapmıyor. O zaman biz neler yapabileceğimizi sizlere sıralamayız ki en azından bir güven oluşsun. Güven yoksa insanın şuur altında sizi dikkate almazlar. Bizim amacımız sizlerde güven oluşturmaktır. Bunun da temel taşları söylediklerimizin ayağı yere basmalı inandırıcı olmalı ve bu sürdürülebilir olmalı” dedi. 
AYAĞI YERE BASAN PROJLEER HAZIRLADIK
“Yeniden Refah Partisi için 6 kitap yazdım, 9 bin sayfayı geçen” diyen Prof. Dr. Doğan Aydal, “Biz devlete talibiz dediğimizde inandırıcılığımız olmalı. Önce kaynak paketlerimizi hazırladık, Erbakan hocamızın döneminde de ilk önce onu hazırlamıştık. Çünkü siz halk fukara diyorsunuz, işçi emekli şimdi EYT, BAĞ-KUR’lu geçinemiyor diyorsunuz. O zaman bunlara çözüm üretecek bir şeyler ortaya koyuyor olmamız gerekiyor. Bu da parayla oluyor, para yoksa bunlar olmaz. Şimdi gelinen noktada bizim ayağı yere basan projeler hazırlamalıyız. Halkın önüne bununla çıkmalıydık” dedi.  
TÜRKİYE’YE 150 MİLYAR DOLAR PARA GETİRECEK KAYNAK PAKETLERİMİZ HAZIR 
Konuşmasını sürdüren Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Doğan Aydal, “Kaynak paketlerimizi hazırladık, yıllık 120 ile 150 milyar dolar Türkiye para getirecek kaynak paketleri bunlar. Bunları da oturduğumuz yerde, bunu da söyleyelim, sade vatandaş nasılsa inanır değil, ben devlet ve dünya tecrübesine sahibim. Dolayısıyla ben dünyayı tanıyan, ne türlü şeyler para kazanıyor nelerin çok süratle paraya dönüşebildiği hatta hangi teknikler uygulanırsa ülke refaha götürülebilirin süzgecinden geçtik. Bu çerçevede hazırlanan 15 ayrı kaynağımız var” dedi. 
İMDAT ŞAHİN