• Büyükşehir Belediye Binası Görkemli Törenle Açıldı
  • Büyükşehir Belediye Binası Görkemli Törenle Açıldı
  • Büyükşehir Belediye Binası Görkemli Törenle Açıldı
  • Büyükşehir Belediye Binası Görkemli Törenle Açıldı
  • Büyükşehir Belediye Binası Görkemli Törenle Açıldı
  • Büyükşehir Belediye Binası Görkemli Törenle Açıldı
Çorlu Güncel

Büyükşehir Belediye Binası Görkemli Törenle Açıldı

  • 19 Ağustos 2022
  • 770 Kez Okundu

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediye Binası görkemli bir törenle açıldı.

 
2017 yılında temeli atılan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Binası’nın açılışı yapıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleşen törene binlerce vatandaş katıldı. Açılış kurdelesi Kemal Kılıçdaroğlu tarafından kesilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Binası Süleymanpaşa Gündoğdu Mahallesi’ne inşa edildi. 2017 yılında temeli atılan hizmet binasının yapımı tamamlanarak geçtiğimiz günlerde kullanılmaya başlandı. 
BAŞKAN ALBAYRAK; TEKİRDAĞ İÇİN TARİHİ BİR GÜN
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ilk sözü alarak şunları söyledi: “Böyle güzel bir günde sayın genel başkanımız onurlandırmasıyla Tekirdağ’a kazandırmış olduğumuz ve uzun yıllar hizmet edecek bu yeni hizmet binasını açmanın gurunun yaşıyoruz. Bugün Tekirdağ için Tarihi bir gün, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ’nin yeni hizmet binasını hizmete sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni hizmet binamızın projesini düzenlemiş olduğumuz, ulusal mimari yarışma sonucunda belirledik. Modern şehircilik anlayışımızın bir ürünü olan bu büyük proje yeni hizmet binamızın yapımını yanı sıra yeni bir kent merkezi oluşturmasını da kapsamaktadır” dedi. 
“YENİDEN TÜRKİYEYİ İNŞA EDECEĞİZ”
Tekirdağ Büyükşehir Belediye hizmet binasının açılışında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Hep birlikte bu ülkeye demokrasiyi hakkı hukuku ve adaleti mutlaka ve mutlaka sağlayacağız. Herkesin emin olmasını isterim, biz demokrasi için düşünce özgürlüğü için çalışanların hakları için 6 lider bir araya geldik. Yeniden Türkiye’yi inşa edeceğiz, yeniden demokrasi inşa edeceğiz. Ancak Türkiye’nin büyük sorunlar yaşadığını bizde biliyoruz sizlerde biliyorsunuz. Az önce büyükşehir belediye başkanımız konuştu binayı yaparken kredi verme sözü veriyorlar, temel atıldıktan sonra krediye kesiyorlar, niçin efendim büyükşehir belediye bir binayı yapamadı propagandası için ama biz sunu yaptık, bütün belediye başkanı arkadaşlarıma şunu söyledim. Size her türlü engeli çıkaracaklar, ama sizin göreviniz şikâyet etmek değil, engelleri aşacaksınız ve gereğini yapacaksınız başkanınız da öyle yaptı ve bu binayı yaptı” dedi. 
TEKİRDAĞ’A BU GURURU YAŞATAN KADİR BAŞKANI HUZURUNUZDA KUTLUYORUM
Tekirdağ’ın Marmara Bölgesi’nde özel bir yeri var, burası 3 Kemallerin kenti, tarihi bir kent aynı zamanda kadim bir kent, bu kadim kente hizmet etmekte, çok güzel bir şey. Dolayısıyla bu güzelliği Tekirdağlılara yaşatan değerli büyükşehir belediye başkanınızı hepinizin huzurunda kutluyorum. Sağol başkan. Sadece işçinin değil, esnafında, işsizlerinde, bu ülkeye hizmet eden herkesin umudu hiç unutulmasın Bay Kemal olacaktır” dedi. Konuşmamaların ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hizmet binasının açılışı gerçekleşti. 
İMDAT ŞAHİN