• “Belediye, 420 Milyon Borca Ulaştı”
Tekirdağ

“Belediye, 420 Milyon Borca Ulaştı”

  • 31 Ağustos 2022
  • 2557 Kez Okundu

Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e yönelik eleştirilerine devam ediyor.

CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, düzenlenen festivaller üzerinden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'i eleştirdi. Yılmaz, 'Bahse girerim ilk mecliste tekrar borçlanma isteyecek. 25 Milyon borçla alınan belediye, 420 Milyon borca ulaştı.' dedi.

 

Festivaller üzerinden Başkan Çetin’i eleştiren ve belediyenin borcunun daha da artığını iddia eden Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Ekmek yoksa pasta yesinler. İrem Derici var, Rafet El Roman var, Gençlik Festivali var , Pınar Bulvarı Şenliği var. Bunlar da yetmiyorsa rahmetli Michael Jackson bile getirirler ve sorarlar Zeki Müren’de bizi görür mü acaba diye. Bahse girerim ilk mecliste tekrar borçlanma isteyecek. 25 milyon borçla alınan belediye, 420 milyon borca ulaştı. Ama ne demişlerdi “İtibardan Tasarruf Olmaz” “Belediye İşi Gönül İşi” “Durmak Yok Yola Devam” hey Kapaklı üzgünsün ama umutlusun onu da biliyoruz. Saygılar dilerim az kaldı.” ifadelerine yer verdi.