• Çorluspor 1947 Reklam Sponsorluğu Anlaşması İmzaladı
  • Çorluspor 1947 Reklam Sponsorluğu Anlaşması İmzaladı
Çorlu Güncel

Çorluspor 1947 Reklam Sponsorluğu Anlaşması İmzaladı

  • 02 Eylül 2022
  • 875 Kez Okundu

Geçtiğimiz sezon Tekirdağ Süper Amatör ligi yenilgisiz şampiyon tamamlayarak Bölgesel Amatör Lige yükselen Çorluspor 1947 Kulübü`nün bu yıl ki forma reklam sponsoru tekrar Berkteks Kimya oldu.

Bölgemizde tekstil ve deri sektörünün ihtiyacı olan kimyasal ürünleri imalat ve tedariki ile ilgili hizmet veren Berkteks Kimya Şirketi Tekirdağ Süper Amatör Ligi yenilgisiz şampiyon bitirerek Bölgesel Amatör Lige yükselen Çorluspor 1947’ye yeniden forma reklam sponsoru oldu. Berkteks Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öğülmüş geçtiğimiz sezon Çorluspor 1947 Kulübümüz ile gerçekleştirdiğimiz forma reklam sponsorluk anlaşmamıza bu yılda devam ettirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
ÇORLUSPOR 1947’YE YENİ SEZONDA BAŞARILAR DİLİYORUM
Konuşmasını sürdüren Mehmet Öğülmüş “Özellikle futbol farklı görüş ve düşüncelerde ki insanları ortak bir noktada bir araya getiren çok önemli bir unsur. Çorluspor 1947 Kulübümüz şehrimize yaşattığı şampiyonlukla ve maç günleri binlerce sporseveri, genci aynı ortak duyguda birleştiren önemli bir marka olduğunu gösterdi. Berkteks Kimya olarak spora ve sporcuya verilen desteğin gençlere ve geleceğe verilen destekle eşdeğer olduğuna olan inancımızla yolumuza devam ediyoruz. Forma demek alın teri demek. Alın teri ise emek demek, çok çalışmak demek. Futbolcu kardeşlerimizin, teknik kadromuzun ve birlikte görev almaktan mutluluk duyduğum Çorluspor 1947 Kulübümüz yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla daha çok çalışarak kulübümüzün daha iyi yerlere gelmesini sağlamak istiyoruz. Hedefleri olan ve kurumsal yapısı ile örnek gösterilen Çorluspor 1947 Kulübümüze 3. Lig hedefi ile çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Formamızda ismi yer alacak olan Berkteks Kimya isminin önce uğur, sonrasında da başarı getirmesini temenni ediyor sponsorluk anlaşmamızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 
HEDEFİMİZ 3’ÜNCÜ LİG
Çorluspor 1947 Spor Kulübü Başkanı Yusuf Gümüş ise yaptığı açıklamada Berkteks Kimya ile 2. Kez forma reklam sponsorluk anlaşmamıza imza atmanın mutluluğunu yaşıyorum. Aynı zamanda yönetim kurulu üyemiz olan Sayın Mehmet Öğülmüş`e ve nezdinde tüm Berkteks Kimya ailesine şahsım, yönetimim ve tüm taraftarlarımız adına teşekkürlerimi iletiyorum. Geçtiğimiz sezon Berkteks Kimya forma göğüs reklamı ile sahada ter döktüğümüz maçlar sonunda şampiyonluğun mutluluğunu yaşadık. Bu senede 3. Lig hedefimize ulaşarak Berkteks Kimya ile uzun yıllar devam etmesini arzu ettiğimiz yol arkadaşlığında bir şampiyonluk daha yaşamak istiyoruz. Berkteks Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Öğülmüş`e vermiş olduğu katkılardan dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi. Forma sponsorluk anlaşmasının imzalanmasıyla Çorluspor 1947 Spor Kulübü Başkanı Yusuf Gümüş Mehmet Öğülmüş`e forma takdim ederken program günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.