• Bakım Evi'ne 3 Milyon 500 Bin Lira Bağışladı
Çorlu Güncel

Bakım Evi'ne 3 Milyon 500 Bin Lira Bağışladı

  • 08 Eylül 2022
  • 854 Kez Okundu

Çorlu Belediyesi tarafından yapılacak olan Kreş Gündüz Bakım Evi Projesine Ali Yeter isimli vatandaş 3,5 milyon TL bağışta bulunarak örnek bir davranışa imza attı.

Çorlu Belediyesi tarafından Cemaliye Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde yapılacak olan Kreş Gündüz Bakım Evi Projesine büyük bir destek Ali Yeter isimli vatandaştan geldi. Çorlu Belediyesi meclis ayı toplantısına katılan Ali Yeter kreş gündüz bakım evi projesine 3 milyon 500 bin lira bağışladı. 
GÜNDÜZ BAKIM EVİNE EMİNE ALİ YETER İSMİ VERİLDİ 
Ali Yeter isimli vatandaşın bakım evine 3 milyon 500 bin lira bağışlaması üzerine Çorlu Belediyesi meclis kararıyla bakım evinin ismi değiştirildi. Çorlu Belediyesi Meclisi aldığı kararda, “Çorlu Belediyesi tarafından Cemaliye Mahallesinde yapılması planlanan Gündüz Bakımevi projesine 3,5 milyon TL ayni yardımda bulunmak isteyen Ali Yeter isimli vatandaşın talebi üzerine gündüz bakımevinin adının “Emine-Ali Yeter Gündüz Bakımevi” olması konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi” denildi. 
“BİZ ÇORLU’DA ÇALIŞTIK, KAZANDIK, ŞİMDİ ÇORLU’MUZA BORCUMUZU ÖDEME VAKTİ”
Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt konuyla ilgili yaptığı duygusal açıklamada: “Bu fotoğrafta Ali amcamın gönlünden geçenleri yazdığı ufak not kâğıdına bakıyoruz çünkü söyledikleri de yaptığı da çok kıymetli. Gönlü geniş, yüreği güzel Ali amcama bir gün Cemaliye Mahallemizde inşa etmek istediğimiz gündüz bakımevi projemizi anlatmıştım, “Yaparız oğlum.” deyivermişti. Bugün Ali amcam, çocuklarımız için inşa edeceğimiz gündüz bakımevimize belediye meclisimizde 3,5 milyon TL bağışta bulundu. Bu, Çorlu’muzun eğitime muhtaç çocukları için o kadar kıymetli ki ve ben o kadar mutlu ve gururluyum ki… “Emine-Ali Yeter Gündüz Bakımevi”nin açılacağı ve bahçesinde çocukların koşturacağı günü iple çekiyorum. Ali amcama bu örnek davranışı ve yüce gönüllülüğü için hem kendi adıma hem de Çorlu halkı adına şükranlarımı sunuyorum” dedi. 
İMDAT ŞAHİN