• Ergene Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor
  • Ergene Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor
  • Ergene Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor
  • Ergene Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor
  • Ergene Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor
Ergene

Ergene Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor

  • 09 Eylül 2022
  • 1116 Kez Okundu

Ergene halkına daha hızlı ve modern şartlarda hizmet verebilmek için çalışmalarını sürdüren Ergene Belediyesi araç ve makine parkurunu güçlendirmeye devam ediyor.

 

 

Meclis toplantısının ardından Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve siyasi partilerin ilçe başkanları ile yöneticilerinin katılımıyla tören düzenlendi. Ergene Belediyesinin öz kaynakları ile Devlet Malzeme Ofisinden alınan 16+1 kişilik Ford transit marka, çevreye duyarlı ecoblue motorlu ve full donanımlı iki yeni araç Ergene halkının hizmetine sunuldu.

Törende konuşan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Biliyorsunuz Ergene Belediyesi çok yeni belediye olmasına rağmen bugüne kadar tarihi hizmetlere imza attı, atmaya da devam ediyor. Mahallelerimizde eksiklerimiz varsa zaten personellerimiz, müteahhitlerimiz şu anda çalışıyorlar. İlçemizde yüzde 90 oranında altyapı sorunu bitti. Yüzde 90 oranında yol sorunu bitmek üzere. Tabii ki bunun yanında Ergene Belediyesi sosyal projelere imza atmaya devam ediyor. Sosyal projelerde de öncü olmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Geçen hafta biliyorsunuz spor kulüplerimize 330 bin TL nakdi yardım 400 bin TL malzeme desteği sağladık. Sadece futbolda değil, diğer tüm branşlarda da dereceye giren sporculara da ödül yönetmeliğinden değerlendirerek başarıya göre ödüllerini takdim ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz” dedi.

2 Yeni Araç Daha Gelecek
Ergene Belediyesi envanterine kazandırılan araçlarla ilgili olarak da bilgiler veren Başkan Yüksel, “Bugüne kadar ilçemizde 3 tane minibüs, 2 tane kepçe, bir adet silindir, 1 adet greyder, bir adet hasta nakil ambulansı, bir otobüs, bir binek otomobil, 6 çöp kamyonu, bir yol süpürgesi, 1 taşıyıcı römork, 5 adet panelvan, 4 çift kabin kamyonet, 1 adet sepetli vinç, 3 adet damperli kamyon, 1 adet su tankeri kazandırdık. Bugün de iki tane minibüs kazandırdık. Bir panelvan ve bir kamyonet olmak üzere iki araç daha bir hafta içerisinde geliyor. Araçlarımızın tüm ilçemize, halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Her zaman söylediğimiz gibi vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda Çanakkale olur, Edirne olur, İstanbul olur öğrencilerimize, halkımıza bu imkanları sunacağız. Her zaman her konuda vatandaşlarımızın yanındayız. Yeni araçlarımıza, halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, siyasi partilerin ilçe başkanları ve yöneticileri kurdele kesimi gerçekleştirdiler.