• İki Gün İçerisinde Kapatılacak
  • İki Gün İçerisinde Kapatılacak
  • İki Gün İçerisinde Kapatılacak
  • İki Gün İçerisinde Kapatılacak
  • İki Gün İçerisinde Kapatılacak
Çorlu Güncel

İki Gün İçerisinde Kapatılacak

  • 15 Eylül 2022
  • 835 Kez Okundu

Omurtak Caddesi üzerinde bulunan metruk bina madde bağımlılarının sığınağı durumuna gelmişti. Çorlu Belediyesi konuyla ilgili harekete geçerek metruk binanın girişlerini en geç yarın kapatacak.

Onlarca madde bağımlısının girdiği metruk binayla ilgili gerekli çalışmaları yapan Çorlu Belediyesi metruk binanın girişlerini kapatacak. Çok hisseli olan metruk yapı aylardır madde bağımlılarının sığınağı konumuna geldi. Bölge halkı madde bağımlılarının içeri girip çıkmasından dolayı tedirginlik yaşıyordu. Her gün onlarca madde bağımlısının girdiği metruk yapı sonunda girişleri kapatılıyor. 
METRUK BİNAYA ONLARCA BAĞIMLI GİRİP ÇIKIYORDU 
Omurtak Caddesi üzerinde yer alan metruk binaya onlarca bağımlı girip çıkıyordu. Metruk binayla ilgili aylardır çözüm bulunmasını isteyen bölge halkı bağımlılardan dolayı tedirginlik yaşıyordu. Gazetemize konuşan mahalle sakinleri, “Maalesef her gün onlarca bağımlı içeri girip çıkıyordu, özellikle akşam saatlerinde buradan insanlar gelip geçemiyordu. Madde kullanan bağımlılar dışarı çıktıklarında sağa sola sallanarak gidiyorlar, insanlar ister istemez bu durumdan korkuyorlardı” dedi. 
KORKUDAN KİMSE BURADAN GEÇEMİYORDU 
Özellikle akşam saat 21.00’dan sonra kimsenin caddeden geçemediğini belirten mahalle sakinleri, gazetemize konuştu: “Kimse buradan geçemiyordu. Özellikle akşam saatlerinde herkes korkuyordu, içeri onlarca bağımlı girip çıkıyordu. Bu bölgede yaşayan herkes bu metruk binadan dolayı sıkıntılar yaşıyordu, daha önce pencereleri ve kapıları vardı ama kapılar pencereler çalındı” dedi. 
BELEDİYE GİRİŞ ÇIKIŞLARI KAPATACAK
Omurtak Caddesi üzerinde yer alan çok hisseli metruk binayla ilgili harekete geçen Çorlu Belediyesi bugün yarın metruk binanın giriş çıkışlarını kapatacak. Gazetemizin edindiği bilgilere göre Çorlu Belediyesi Fen İşleri ekiplerine yazılan yazı doğrultusunda ekipler çok kısa sürede metruk binanın güvenliğini alacaklar. Metruk binaya giren madde bağımlıları girişlerin kapatılmasıyla birlikte artık binaya girmeleri zor olması nedeniyle bölge halkı rahat bir nefes almış olacak. 
İMDAT ŞAHİN