• Saray Caddesi Bu Görüntülerden Kurtulamıyor
Çorlu Güncel

Saray Caddesi Bu Görüntülerden Kurtulamıyor

  • 16 Eylül 2022
  • 527 Kez Okundu

Çorlu’nun en eski ticaret merkezlerinden biri olan Saray Caddesi ve Eski Gaziler Parkı’nda etrafa dağılmış olan çöpler büyük tepki topluyor.

Bankaların yoğun olarak bulunduğu Saray Caddesi’nin girişinde etrafa saçılmış olan çöplerin temizlenmesini isteyen bölge esnafı Çorlu Belediyesi’ne sert tepki gösterdi. Hemen hemen her gün çöplerin etrafa saçıldığını belirten bölge esnafı gazetemize konuştu: “Her gün burası böyle, çöpler etrafa saçılmış durumda. Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü neden buranın temizliğine önem göstermiyor, çöp kutuları ağzına kadar dolmuş durumda, her gün bu bölgenin belli aralıklarla temizlenmesi lazım, çünkü bankalara gelen yüzlerce insan var. Buranın temizliği sürekli yapılması gerekiyor” dedi. 
DUBALAR YİNE KIRILDI 
Çorlu Belediyesi tarafından araç park edilmesin diye kaldırımların kenarına konulan dubalar yine kırıldı. Etrafa atılan dubalarla ilgili de konuşan bölge esnafı, “Dubalar kırılmış etrafta duruyor. Dubalar araçlar park etmesin diye yapıldı fakat bazı kendini bilmez kişiler dubaları kırıp bu şekilde kenarlara atıyorlar. Yazık gerçekten çok yazık” dedi. 
İMDAT ŞAHİN