• Çorlu Otogarının Bağlantı Yolları Yapılıyor
  • Çorlu Otogarının Bağlantı Yolları Yapılıyor
  • Çorlu Otogarının Bağlantı Yolları Yapılıyor
Çorlu Güncel

Çorlu Otogarının Bağlantı Yolları Yapılıyor

  • 19 Eylül 2022
  • 622 Kez Okundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından temeli 2019 yılında atılan yeni Çorlu Otogarının bağlantı yolları yapılmaya devam ediyor.



3 yıldır çalışmaların devam ettiği yeni Çorlu Otogarı’nda bağlantı yollarındaki çalışmalarda devam ediyor. Yıl sonu hizmete girmesi planlanan Çorlu Otogarı’nın hem inşaatı sürüyor hem de bağlantı yollarındaki çalışmalar sürüyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çorlu Otogarı inşaatını yerinde incelemek için Çorlu’ya geldi. Bağlantı yollarının yapıldığını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yıl sonu açmayı planlıyoruz ifadelerini kullandı. 
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çorlu Otogarı’yla ilgili yaptığı açıklamalarda; “Bu yılsonuna kadar açmayı planladığımız Çorlu Şehirler Arası Otobüs Terminalimizin Ana yol ve Bağlantı yollarının çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Faaliyete geçtikten sonra modern bir terminale kavuşacak olan hemşehrilerimize şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yaşanabilir bir kent olan Tekirdağ’ımız için var gücümüzle çalışıyoruz” ifadelerine yer verdi. 
İMDAT ŞAHİN