• Patenciler Trafikte Tehlike Saçıyor
Çorlu Güncel

Patenciler Trafikte Tehlike Saçıyor

  • 19 Eylül 2022
  • 490 Kez Okundu

Çorlu’da son dönemde sayıları giderek artan patenciler trafikte yürekleri ağıza getiren hareketler yapıyor.

Omurtak Caddesi üzerinde otobüs, kamyon, motosiklet gibi taşıtların arkasına tutunarak giden patencilerden şoförlerin haberi olmuyor. Trafikte seyir halinde olan otobüs, kamyon, motosiklet gibi taşıtların habersizce arkasından tutunan patenciler onlarca metre tehlikeye aldırış etmeden gidiyorlar. 
ŞOFÖRLERİN HABERİ YOK
Trafikte şehir halinde olan taşıtların arkasına tutunarak yollarına ilerleyen patencilerden çoğu zaman şoförlerin haberi olmuyor. Ani frenlerde veya şerit değiştirmelerde kazalara neden olabilecek olan patenciler tehlikeye aldırış etmeden, trafikte canlarını tehlikeye atıyor. Trafikte arabaların arkasına tutunan patencileri gören araç sürücüleri de duruma tepki gösteriyor. Videolarını ve fotoğraflarını çeken araç sürücüleri, patencilerin trafiği tehlike soktuğunu belirterek gerekli önlemlerin alınmasını istedi. 
SON DÖNEMDE SÜREKLİ YAPIYORLAR 
Çorlu’da sayıları giderek artan patenciler trafiğe çıktıkları zaman araçların arkasından tutunmayı ihmal etmiyorlar. Trafikte tehlike yarattıklarının farkında olmadan yaptıkları hareketlerle yürekleri ağıza getiren patencileri araç sürücüleri uyardı. Gazetemize konuşan araç sürücüleri, “Son dönemde bu şekilde yapılan hareketler artmaya başladı. Patenciler sürekli aynı hareketleri yapıyorlar, ciddi kazalara sebebiyet verebileceklerini düşünmüyorlar. Mutlaka bu konuda yetkililerin çözüm bulması gerekiyor” dedi. 
İMDAT ŞAHİN