• Ordulular Derneği İş Adamlarıyla Bir Araya Geldi
  • Ordulular Derneği İş Adamlarıyla Bir Araya Geldi
  • Ordulular Derneği İş Adamlarıyla Bir Araya Geldi
  • Ordulular Derneği İş Adamlarıyla Bir Araya Geldi
  • Ordulular Derneği İş Adamlarıyla Bir Araya Geldi
Çorlu Güncel

Ordulular Derneği İş Adamlarıyla Bir Araya Geldi

  • 19 Eylül 2022
  • 574 Kez Okundu

Çorlu Ordulular Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Önerler Mahallesi’nde kahvaltıda iş adamlarıyla bir araya geldi.

Birçok konuyu görüşmek için Önerler Mahallesinde bir araya gelen dernek üyeleri ve iş adamları istişarelerde bulundu. Dernek Başkanı Mutlu Kütük gazetemize yaptığı açıklamada; “Ordulular Derneği üyesi olan ve üye olmayan iş adamlarıyla bir araya geldik, yaklaşan seçimleri değerlendirdik, dernek olarak çalışmalarımızı paylaştık” dedi. 
DERNEĞİMİZİN BU TÜR ORGANİZASYONLARI SÜREKLİ OLUYOR 
Gazetemize konuşan Çorlu Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutlu Kütük, “Ordulular Derneği bu bölgede uzun yıllardır faaliyet gösteriyor, her yıl yaptığımız iş adamları kahvaltı organizasyonlarını sürekli yapıyoruz. İş adamlarımız olsun, gençlerimize dönük olsun sürekli faaliyetlerimiz oluyor. Güzel bir günde dostlarla sohbet ettik. Ordulular derneğine maddi ve manevi destek veren arkadaşlarımızda kahvaltımıza katıldı” dedi.  
YAKLAŞAN SEÇİMLER KONUSUNDA İSTİŞARE YAPTIK 
Konuşmasını sürdüren Mutlu Kütük, “Önümüzde yaklaşan seçimler var, onunla alakalı kimin ne fikri var bu konuda dernek olarak veya arkadaşlar olarak yapabileceğimiz bir şey varmı diye istişare yaptık. Aslında Ordulular derneğini takip ettiğiniz zaman her yıl iş adamlarına, gençlere ve kadın kollarına yönelik faaliyetlerimiz var. Derneğimize maddi ve manevi destek veren arkadaşlarımızla bir araya geldi. Ordular Derneği’nin 360 tane hanesi var, biz üye bazlı dernek değiliz. Dernek mülkü alırken her haneden bir askeri ücret tutarında bağış alıyor. 520 metrekare çift kattan oluşan böyle bir mülkümüz var, biz aidat toplamıyoruz, her evden bir üye politikamız var. Sağ olsun iş adamlarımız derneğimizin maddi manevi yanında oluyorlar. Ordulular derneğinin temel prensibi hemşericilikten daha çok derneğe yakın duran herkesle dosttur. Biz özellikle yardımlar konusunda çok reklam işini girmiyoruz. Dinimiz veren el alan eli görmeyecek diyor. Bu noktada biz çok hassasız” dedi. 
İMDAT ŞAHİN