• Otobüs Durakları Miting Alanı Gibi
  • Otobüs Durakları Miting Alanı Gibi
  • Otobüs Durakları Miting Alanı Gibi
  • Otobüs Durakları Miting Alanı Gibi
Çorlu Güncel

Otobüs Durakları Miting Alanı Gibi

  • 19 Eylül 2022
  • 701 Kez Okundu

Çorlu’da sadece otobüs ile yapılan şehiriçi ulaşımı yeterli gelmeyince, duraklar miting alanını görüntülerini aratmıyor.

Çorlu’da özellikle sabah ve akşam saatlerinde okula veya iş yerine gitmek isteyen vatandaşlar onlarca dakika otobüs beklemek zorunda kalıyor. Otobüslerin dolu gelmesi nedeniyle öğrenciler ve vatandaşlar daha sonra gelecek otobüsü beklemek zorunda kalıyor. Durum böyle olunca duraklarda bekleyen insan sayısı da artıyor. 
ÖĞRENCİLER ULAŞIMA ÇÖZÜM İSTİYOR 
Sadece otobüslerle yapılan şehiriçi ulaşım yetersiz kalması nedeniyle öğrenciler sabah ve akşam saatlerinde tıklım tıklım dolan otobüslere binmekte güçlük çekiyor. Otobüse binemeyen öğrenciler ve vatandaşlar ise bir sonraki otobüsü beklemek zorunda kalıyor. Konuyla ilgili çözüm isteyen öğrenciler Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a seslenerek otobüs sayılarını artırmasını istedi. Şehir içi ulaşıma dolmuş hatlarının da verilmesini talep eden öğrenciler, ulaşım sorununun biran önce çözülmesini istedi. 
SABAH VE AKŞAM SAATLERİNDE OTOBÜSLERE BİTMEK MÜCİZE 
Sabah okuluna gitmek için yola çıkan bir öğrenci durakta onlarca dakika beklemek zorunda kalıyor. Bir iki durakta dolduktan sonra diğer duraklara gelen otobüsler ağzına kadar dolmuş oluyor. İte kaka otobüse binen öğrenciler ve vatandaşlar tıklım tıklım otobüslerde seyahat etmek zorunda kalıyor. Çorlu’da her yıl sorun yaşanan şehiriçi ulaşımlarla ilgili hala bir çözüm bulunamamasına vatandaşlar ve öğrenciler tepki gösteriyor. 
İMDAT ŞAHİN