• Eğitimcilerden Başkan Ata'ya Teşekkür Ziyareti
  • Eğitimcilerden Başkan Ata'ya Teşekkür Ziyareti
  • Eğitimcilerden Başkan Ata'ya Teşekkür Ziyareti
Tekirdağ

Eğitimcilerden Başkan Ata'ya Teşekkür Ziyareti

  • 23 Eylül 2022
  • 2316 Kez Okundu

Marmaraereğlisi İlçe Milli Eğitim Müdürü Eşref Hızlı, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata’yı makamında ziyaret etti ve eğitim camiası adına teşekkür plaketi sundu.

 

Marmaraereğlisi İlçe Milli Eğitim Müdürü Eşref Hızlı ile beraberindeki okul müdürleri Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata’yı makamında ziyaret ettiler. Marmaraereğlisi Belediyesi’nin ilçenin eğitim hayatına verdiği değerli katkılarından dolayı teşekkür ziyaretine geldiklerini belirten Milli Eğitim Müdürü Eşref Hızlı “Eğitim öğretim çalışmalarına katkılarınız ve okul ortamlarının iyileştirilmesi için sağlamış olduğunuz desteklerden dolayı şahsım ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Bizler her zaman geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimine ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak için göreve hazırız. Bu konuda hiçbir zaman geri durmadık, bundan sonrada geri durmayacağız. İnşallah siz değerli eğitimcilerimizle beraber ilçemizde eğitim öğretimdeki başarılarımız yükselerek devam edecek. İlçemizde yapımına başladığımız okullarımızı da en kısa sürede tamamlayarak, birlikte açılışlarını yapacağız. Sizlerin nezdinde tüm eğitimcilerimize de çocuklarımızın geleceğine ışık tuttukları için çok teşekkür ediyorum. Başarılı bir eğitim öğretim yılı olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.

Ziyarette Marmaraereğlisi’nde yapılan ve yapılacak olan eğitim çalışmalarındaki işbirliği değerlendirildi.