• Cansuyu Derneği'nden Kaymakam Eldivan'a Ziyaret
Çorlu Güncel

Cansuyu Derneği'nden Kaymakam Eldivan'a Ziyaret

  • 24 Eylül 2022
  • 540 Kez Okundu

Cansuyu Derneği Tekirdağ iİ Başkanı Murat Vakitçi ve yönetimi kurulu üyeleri Çorlu’ya yeni atanan Kaymakam Eldivan’ı makamında ziyaret etti.

Çorlu Kaymakamı Mustafa Eldivan’ı makamında ziyaret eden Murat Vakitçi ve yönetim kurulu üyeleri Kaymakam Eldivan’ hoşgeldiniz diyerek, Cansuyu Derneği’nin çeşitli hediyelerini takdim ettiler. Kaymakam Eldivan’da nazik ziyaretten dolayı Murat Vakitçi ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. 
Kaymakam Eldivan’a kendilerini nazik kabulleri nedeniyle teşekkür eden Cansuyu Derneği Tekirdağ İl Başkanı Murat Vakitçi; Cansuyu Derneği’nin çalışmalarından söz etti. Vakitçi, “İhtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olan Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ve Çorlu, Tekirdağ, yurtiçi ve yurt dışı faaliyetleri tüm hızıyla devam ediyor. Süren projelerimiz var. Ayrıca deprem, sel, yangın gibi felaketlerde hemen organize olup mağduriyetleri gidermeye çalışıyoruz. Bu bir gönül işi. Hamdolsun biz de bu yola gönül vermiş, ömür vermiş arkadaşlarımızla hayırsever kardeşlerimizin bağışlarını gerçek muhtaçlara ulaştırıyoruz. Bu vesileyle tekrar şehrimize hoş geldiniz. Çalışmalarınızda muvaffakiyetler dileriz” dedi. Çorlu Kaymakamı Mustafa Eldivan, Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Tekirdağ il Başkanı Murat Vakitçi ve yönetimine teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi.