• Aytuğ Aslan'la Yola Devam
  • Aytuğ Aslan'la Yola Devam
  • Aytuğ Aslan'la Yola Devam
  • Aytuğ Aslan'la Yola Devam
  • Aytuğ Aslan'la Yola Devam
  • Aytuğ Aslan'la Yola Devam
Çorlu Güncel

Aytuğ Aslan'la Yola Devam

  • 26 Eylül 2022
  • 1904 Kez Okundu

Saadet Partisi Çorlu İlçe Başkanlığı’nın 7’inci olağan genel kurulunda ilçe başkanı değişmedi, Aytuğ Aslan yeni dönemde de başkan seçildi.


Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesi’nde yapılan genel kurula tek adayla giden Saadet Partisi yeni dönemde de Aytuğ Aslan ile devam etme kararı aldı. Genel Kurula Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, CHP Çorlu İlçe Bakanı Özgür Ertaş, Deva Partisi Çorlu İlçe Başkanı Ömer Dündar, Büyük Birlik Partisi Çorlu İlçe Başkanı İsmail Ceylan STK temsilcileri ve parti üyeleri katıldı. Genel Kurul’un divan başkanlığını Murat Vakitçi yürütürken, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program konuşmalarla devam etti. 
MİLLİ GÖRÜŞÜN YEGÂNE TEMSİLCİSİ SAADET PARTİSİ’DİR
Saadet Partisi Çorlu İlçe Başkanlığı 7’inci Olağan Genel Kurulu’nda ilk söze Saadet Partisi Çorlu İlçe Başkanı Aytuğ Aslan aldı; “Biz Saadet partisi olarak Hakkı esas alan ve üstün tutan siyasetimizle milletimizin tüm sorunlarını çözebilecek donanımlı kadrolara sahibiz. Milli görüşün yegane temsilcisi olan Saadet Partisi yıllardır milletimize dayatılan ayrıştırıcı ve kutuplaştırıcı siyasete karşılık, ayrıştırmayan, kutuplaştırmayan ve kardeşliğimizi pekiştiren bir çimento işlevi görmektedir. Peki biz Saadet Partisi olarak neyin mücadelesini veriyoruz? Biz, büyük binalar yapmanın değil, büyük insanlar yetiştirmenin mücadelesini veriyoruz. Biz, kibir kulelerinde saltanat sürenler için değil, şantiyelerde emeği sömürülenler için mücadele veriyoruz. Bize sağdan bakanlar bizleri solda, soldan bakanlarda sağda görebilir. Onlara şunu söylüyoruz; gelin bizi birde yakından görün. Çünkü biz ne sağcıyız ne de solcuyuz. Bizler çok şükür Milli görüşçüyüz. Bu manada Saadet Partisi çatısı altında bulunmak ve bu kıymetli millî görüş teşkilatında görev almak gerçekten büyük bir nasip işidir” dedi. Aytuğ Aslan’ın konuşmasının ardından Tekirdağ İl Başkanı Halil İbrahim Kart bir selamlama konuşması yaptı. 
20 YILIN SONUNDA 4,5 MİLYON AİLEYE SOSYAL YARDIM VERİYORUM DİYE ÖVÜNEN BİR İKTİDAR VAR
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın kongrede yaptığı konuşmada, iktidarı sert sözlerle eleştirdi. Aydın “20 yılın sonunda, iktidarın da doğanlar 20 yaşına gelmişler ama bu ülkede senin yönetiminde yaşamak istemiyorlar sende adamım diye dolaşıyorsun. Var mı böyle bir şey, koca koca adamlar şu kadar aile sosyal yardım alıyordu diyorlar şimdi şu kadar alıyorlar diyorlar. Bununla övünüyorlar, geri zekâlı ya, 4 milyon 500 bin aileye sosyal yardımdan istifade ettirmekle övünüyor adam ya, bu adam geri zekâlı bu adam memleketi yönetiyor. Bakan olmuşlar daire başkanı olmuşlar geri zekâlı bu övünülecek bir şey mi? Sen adamsan sen düzgün yönetim ortaya koymuş bir insansan şunu demen lazım biz geldiğimiz de 4 milyon insan sosyal yardım alıyordu, biz öyle bir düzen oluşturduk ki bu 3 milyona düştü, 1 milyon insan kendisi balık tutmaya başladı. iş güç sahibi oldu artık sosyal yardım almaya ihtiyaç duymuyor bununla övünürsün sen ya, 20 yılın sonunda 4,5 milyon aileye yardım yapmakla övünen bir iktidarımızı var, buna geri zekalılık denir, buna ahlaksızlık denir, ne diyoruz arabanın kornasından başka her yerinden ses geliyor, ekonomiye dokunuyoruz işsizlik borç, 20 yılın sonunda ülkeyi yönetenler fellik fellik borç para arıyorlar, Katar’a gidiyorlar, Birleşik Arap Emirliklerine gidiyorlar, Suudi Arabistan’a gidiyorlar, İngiltere’ye gidiyorlar bir kısım dış lobilerin önünde diz çöküyorlar yüzde 11-12 ile döviz borçlanması, onu da bulamıyorlar ha, 20 yılın sonunda bir ülke yöneticisi yav sıcak paranın peşine düşüyorsa bu ülkeyi batırmış demektir” dedi. 
İMDAT ŞAHİN