• Cami Cemaati Bu Görüntüleri Görmek İstemiyor
  • Cami Cemaati Bu Görüntüleri Görmek İstemiyor
  • Cami Cemaati Bu Görüntüleri Görmek İstemiyor
Çorlu Güncel

Cami Cemaati Bu Görüntüleri Görmek İstemiyor

  • 27 Eylül 2022
  • 746 Kez Okundu

1453 yılında yapılan tarihi Fatih Cami’nin bahçesinde madde bağımlılarını görmek istemediklerini belirten cami cemaati yetkililerden yardım istedi.



Fatih Cami’ne madde bağımlılarının çok fazla gelip gittiğine dikkat çeken cami cemaati tedirgin olduklarını belirtti. 1453 yılında Fatih Sultan Mehmet Han’ın süt annesi Daye Hatun tarafından Çorlu’ya yapıldı. Yıllara meydan okuyarak ayakta kalan Fatih Cami son dönemde uyuşturucu olaylarıyla anılmaya başladı. Daha önce hırsızlık olaylarının olduğu Fatih Cami’ne çok fazla bağımlının geldiğini belirten cami cemaati yetkililerden yardım istedi. 
CAMİ CEMAATİ, “BAĞIMLILARDAN BIKTIK ARTIK”
Madde bağımlılarının ve alkol bağımlılarının camiye çok fazla geldiğini belirten cami cemaati gazetemize konuştu: “Tarihi Fatih Cami artık bağımlılarla anılır hale geldi, hem madde bağımlıları hem de alkol bağımlıları çok fazla camiye girip çıkıyor. Özellikle madde bağımlıları caminin bahçesinde sızıp kalıyor. Caminin tuvaletinde de çok fazla uyuşturucu içiliyor. Artık bu görüntüleri görmekten bıktık, biran önce bu sorunun giderilmesini bekliyoruz. 
CAMİ CEMAATİ YETKİLİLERDEN YARDIM İSTEDİ 
Yetkililerden bağımlılarla ilgili yardım isteyen cami cemaati konuşmasını sürdürdü: “1453 yılında yapılan tarihi bir caminin bahçesinde bu görüntüleri görmek gerçekten yürekleri burkuyor. Biran önce bu görüntüler ortadan kaldırılmalı ve Fatih Cami’ne gelen vatandaşlar rahatlıkla ibadetini yapabilmedir. Çorlu Kaymakamlığımızdan Çorlu Emniyetimizden bağımlıların bu bölgeden uzaklaştırılmasını istiyoruz” ifadelerine yer verdi. 
İMDAT ŞAHİN