• İzzet Volkan Beyaz Listeyle Seçimlere Girecek
  • İzzet Volkan Beyaz Listeyle Seçimlere Girecek
Çorlu Güncel

İzzet Volkan Beyaz Listeyle Seçimlere Girecek

  • 27 Eylül 2022
  • 1417 Kez Okundu

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 2 Ekim Pazar Günü seçimlere gidiyor. Yeniden aday olan Çorlu TSO Başkanı İzzet Volkan beyaz liste ile seçimlere girecek.



2018’de yapılan seçimlerin ardından başkan seçilen İzzet Volkan 4 yıl sonra yapılan seçimlerde yeniden aday oldu. Beyaz liste ile seçimlere giren İzzet Volkan’ın karşısında aday olup olmayacağı henüz netlik kazanmadı. Çorlu TSO seçimlerinde şu ana kadar adaylık için sadece İzzet Volkan’ın ismi konuşulurken Pazar Günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası komite seçimlerini yapacak. 46 meclis üyesinin seçileceği seçimlerin ardından yönetim kurulu seçimleri yapılacak. 
46 MECLİS ÜYESİ SEÇİLECEK
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nda 2 Ekim Pazar Günü yapılacak seçimlerde komite seçimlerinde 46 meclis üyesi belirlenecek. Daha sonra 46 meclis üyesi Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın yönetim kurulunu ve disiplin kurulu seçimlerini yapacak. Geçtiğimiz 2018 seçimlerinde İzzet Volkan 32 oy alarak olarak başkan seçilmişti. Şimdi gözler 2 Ekimdeki seçimlere çevrildi.
İzzet Volkan’dan Birlik Mesajı
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan beyaz listeyle seçimlere gireceğini belirterek yaptığı açıklamada “Birlikte Güçlüyüz” diyerek çıktığımız yolun dört yılını güzel ve başarılı işlerle bölgemizi sadece ülkemizde değil dünyada en iyi şekilde temsil ederek geride bıraktık. Şimdi hedeflerine koşmaya hazır bölgemizi ve ülkemizi geleceğe taşıyacak genç, dinamik ve tecrübeli kadromuzla yeniden Beyaz Listedeyiz. 2 Ekim Pazar günü tüm seçmenlerimizi Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim okulunda oy kullanmaya bekliyoruz. Beyaz liste” ifadelerinde bulundu.
İMDAT ŞAHİN