• Cansuyu Derneği, Başkan Sarıkurt'u Ziyaret Etti
Çorlu Güncel

Cansuyu Derneği, Başkan Sarıkurt'u Ziyaret Etti

  • 29 Eylül 2022
  • 502 Kez Okundu

Cansuyu Derneği Tekirdağ İl Başkanı Murat Vakitçi Yönetim Kurulu üyeleri Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’u ziyaret etti.


Cansuyu Derneği Tekirdağ İl Başkanı Murat Vakitçi Yönetim Kurulu üyeleri Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’u ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Cansuyu Derneği Tekirdağ İl Başkanı Murat Vakitçi ve Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt bir süre sohbet ettikten sonra Murat Vakitçi Başkan Sarıkurt’ ile fotoğraf çektirdi. 
17 yıllık genç ama tecrübeli bir dernek olduklarını ifade eden Cansuyu Derneği Tekirdağ İl Başkanı Murat Vakitçi, “31 Ağustos 2005 yılında kurduğumuz Cansuyu Derneğimiz bugün milletimizin desteği ve yardım ulaştırdığımız insanların hayır dualarıyla, Türkiye’nin büyük bir markası haline gelmiştir. 17 yıldır bu büyük sorumluluğu omzunda, sevgisini yüreğinde taşıyan Cansuyu ailesi olarak yönetim kurulumuz, üyelerimiz, çalışanlarımız ve gönüllülerimiz ile titizlik içerisinde çalışıyoruz. Türkiye’nin adını yurtdışında da onurla duyurmaya gayret ediyoruz. Kurulduğumuz günden bu yana hayırsever vatandaşlarımız ile yardıma muhtaç insanlar arasında gönül köprüleri kuruyoruz. 123 farklı alandaki yardımlarımızı muhtaç kardeşlerimize ulaştırıyor, hayata geçirdiğimiz projelerle Türkiye’nin en büyük yardım kuruluşlarından birisi olma özelliğimizi koruyoruz. Geçtiğimiz sene Türkiye Kristal Küre Ödülleri Platformu’nun düzenlediği ve kazananların halk oylaması ile seçildiği ödül töreninde yılın en iyi sivil toplum kuruluşu ödülünü aldık. Bize verdikleri destekten dolayı aziz milletimize teşekkür ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz büyük yardım organizasyonları ile bazen milyonlarca muhtacın yarasına merhem oluyor, bazen küçük bir yetimin saçını okşayarak sevgiyi ve merhameti paylaşıyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte de nerede bir gözyaşı, nerede bir acı, nerede bir ıstırap varsa orada olmayı sürdüreceğiz. Kanayan yaralara merhem, mahzun gönüllere umut, kurak topraklara su, yetimlere şefkat, savaşa karşı barış, kötülüğe karşı iyilik olmak için çalışmaya, yurt içinde ve dünya üzerindeki muhtaçlara ulaşarak can suyu olmaya devam edeceğiz” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Vakitçi ’ye teşekkür ederek çalışmalarda başarılar diledi. Görüşme hediyeleşme ve fotoğraf çekimiyle sona erdi.