• Çerkezköy'de Camilere Bakım
  • Çerkezköy'de Camilere Bakım
Tekirdağ

Çerkezköy'de Camilere Bakım

  • 11 Kasım 2022
  • 3234 Kez Okundu

Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Osmanlı Camii Çerkezköy Belediyesi tarafından mikro lazer kumlama tekniği ve nano teknoloji yüzey temizleme su itici koruma jeli ile pırıl pırıl bir görünüme kavuşturuluyor.

Çerkezköy’ün simge yapılarından biri olan Osmanlı Camii Çerkezköy Belediyesi tarafından daha şık ve güzel bir görünüme kavuşturuluyor. Daha önce Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Saat Kulesi’ni mikro lazer kumlama tekniği ile daha güzel bir görünüme kavuşturan Çerkezköy Belediyesi, şimdi de Osmanlı Camii’ni güzel bir görünüme kavuşturuyor.

Çerkezköy’ün simge yapılarından biri olan Osmanlı Camii’nin mikro lazer kumlama tekniği ve nano teknoloji yüzey temizleme su itici koruma jeli ile pırıl pırıl bir görünüme kavuşturulacağını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Osmanlı Camii’nin tüm cephelerini ve minarelerini mikro lazer kumlama tekniği ve nano teknoloji yüzey temizleme su itici koruma jeli ile pırıl pırıl bir görünüme kavuşturuyoruz. Çalışmalar tamamlandığı zaman Osmanlı Camiimizin dış cephesi ibadete açıldığı ilk günkü gibi şık ve güzel görünecek. Bugün başladığımız çalışmaları kısa sürede tamamlayacağız” dedi.