• Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor
  • Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor
  • Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor
Ergene

Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor

  • 03 Aralık 2022
  • 830 Kez Okundu

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yaz dönemi başından bu yana aralıksız olarak sürdürdüğü çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Ergene’de yaşayan vatandaşların refah seviyesi ve yaşam konforunu arttırmak için çalışmalara aralıksız olarak devam ettiklerini kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz ilçemizin muhtelif bölgelerinde kilit parke taş onarım çalışmalarına devam ediyor. Marmaracık Mahallemizde yapılan çalışmalarla halkımızın, vatandaşlarımızın yürüdüğü yollara emek, sevgi ve konfor katıyoruz, Ergene halkının refah seviyesini arttırmak için çalışıyoruz” dedi.

Çalışmaların sadece bir ya da birkaç mahallede olmadığının da altını çizen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene’nin hangi mahallesinde neye ihtiyaç varsa çalışmalarımızı o doğrultuda yürütüyoruz. Hiçbir mahallemizi bir diğerinden ayırmadan tüm eksikleri gidermek için, yol konusunu Ergene’nin gündeminden çıkarmak için çalışıyoruz. Bir yandan rutin belediyecilik faaliyetlerini yerine getiriyoruz. Bütün bunları yaparken yeni projelerimizi de söz verdiğimiz gibi bir bir hazırlıyor, Ergene halkının hizmetine sunmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yılbaşından bu yana sayısız kalıcı projeyi Ergene halkımızın hizmetine açtık. 2023 yılında da bu çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.