• Kızılay Çocukların Yüzünü Güldürdü
  • Kızılay Çocukların Yüzünü Güldürdü
  • Kızılay Çocukların Yüzünü Güldürdü
Çorlu Güncel

Kızılay Çocukların Yüzünü Güldürdü

  • 03 Aralık 2022
  • 596 Kez Okundu

Türk Kızılay’ı Çorlu Şubesi bünyesinde bulunan Genç Kızılay Gönüllüleri, çocukların ve ailelerinin yüzlerini güldürmeye devam ediyor.

Çorlu’da yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiren Türk Kızılay’ı Çorlu Şubesi, daha önceden tespit edilen çocukların kıyafet ihtiyacını Kızılay Butikten karşıladı. Konu ile ilgili açıklama yapan Türk Kızılay’ı Çorlu Şubesi Başkanı Alican Yılmaz, “Kızılay gönüllülerimiz daha önceden tespit ettiğimiz çocuklarımızın kıyafet ihtiyacını karşıladı. 28.11.2022-01.12.2022 tarihleri arasında 25 çocuğumuzun ve ebeveynlerinin mont, bot ve kışlık kıyafet ihtiyacını giderdik. Çocuklarımızın yüzündeki tebessüme vesile olan tüm Kızılaycılara teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
KIZILAY İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ YALNIZ BIRAKMIYOR 
Türk Kızılay’ı Çorlu Şubesi ihtiyaç sahibi vatandaşları hem yiyecek hem de giyecek konusunda yalnız bırakmıyor. Bazı dönemlerde gıda kolisi dağıtan Türk Kızılay’ı Çorlu Şubesi kış aylarının gelmesiyle de çocuklara kışlık giysiler verdi. İhtiyaç sahibi vatandaşları yıl boyunca yalnız bırakmayan Türk Kızılay’ı Çorlu Şubesi bundan sonra da yardımlarını sürdürmesi bekleniyor. 
İMDAT ŞAHİN