• Ergene'de Engelleri Sevgi İle Aşıyorlar
  • Ergene'de Engelleri Sevgi İle Aşıyorlar
Ergene

Ergene'de Engelleri Sevgi İle Aşıyorlar

  • 05 Aralık 2022
  • 822 Kez Okundu

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Ergene Belediyesi ev sahipliğinde program düzenlendi.


Ergene Belediyesi’nce ilçeye kazandırılan sayısız kalıcı eserden biri olan Marmaracık Göl Restoranda düzenlenen etkinlikte Ergenedeki engelli öğrenciler, vatandaşlar ve aileleri bir araya gelerek gönüllerince eğlendi ve keyifli bir gün geçirdi.

Ergene Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen programda açılış konuşmasını Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Baydarlı yaptı. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Ergene’de eğitim - öğretim veren özel eğitim kurumlarının öğrencileri ile ailelerini ve ilçemizdeki engelli kardeşlerimizi Göl Restoranda düzenlenen programda misafir ederek gönüllerince bir gün geçirmelerini sağladık diyen Baydarlı daha sonra tüm misafirler ile tek tek ilgilenerek sohbet etti.

Ergene Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da engelli kardeşlerimizin her zaman yanında olacağız. Ergene’de engelleri sevgi ile aşıyoruz diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ise, “Tüm engeller sevginin gücüyle aşılır. Yürekleri sevgi dolu olan tüm engelli vatandaşlarımızı kucaklıyor 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Tohum toprağa, engelli topluma emanettir. Engelli vatandaşlarımızın her zaman olduğu gibi bundan sonra da yanlarında olacağız” ifadelerine yer verdi.