• Ahi Evran Meslek Lisesi Öğretmeni Tekirdağ'ı Temsil Etti
  • Ahi Evran Meslek Lisesi Öğretmeni Tekirdağ'ı Temsil Etti
  • Ahi Evran Meslek Lisesi Öğretmeni Tekirdağ'ı Temsil Etti
Çorlu Güncel

Ahi Evran Meslek Lisesi Öğretmeni Tekirdağ'ı Temsil Etti

  • 06 Aralık 2022
  • 691 Kez Okundu

Ankara’da düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü özel programında Çorlu Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde görev yapan Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanı öğretmeni Cem Merdin Tekirdağ’ı temsil etti.

Öğretmenler günü vesilesiyle 81 ilden seçilen öğretmenler 1. Mecliste TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile buluştu. Başarılarından dolayı öğretmenler tebrik edildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla 81 ilden seçilen yılın öğretmenlerini Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen özel programda ağırladı. Milli Eğitim Bakanlığı Değerlendirme Komisyonu tarafından yerel ve ulusal çapta eğitime katkı sunduğu belgelenen öğretmenlere başarılarından dolayı tebrik edildi. 
Tekirdağ temsilcisi Cem Merdin “ Türkiye’nin 81 il temsilcisi öğretmenlerinin katılımı ile gerçekleşen 24 Kasım özel programına Tekirdağ İl Temsilcisi olarak katılmanın gururu ve mutluluğunu yaşıyorum. Bu programa katılmam için takdir eden İl Milli Eğitim Müdürüm Ersan Ulusan’a Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürüm Hüseyin Erdoğan’a Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürüm Ümit Bilir’e teşekkür ediyorum” dedi. 
İMDAT ŞAHİN