• Atatürk Evi'ne Öğrenci Ziyaretleri Sürüyor
  • Atatürk Evi'ne Öğrenci Ziyaretleri Sürüyor
Ergene

Atatürk Evi'ne Öğrenci Ziyaretleri Sürüyor

  • 06 Aralık 2022
  • 969 Kez Okundu

Ergene Belediyesi Atatürk Evi açıldığı günden bu yana başta öğrenciler olmak üzere binlerce ziyaretçiyi ağırladı.

Ergene Belediyesi’nin 10 Ocak 2022 tarihinde hizmete açtığı 2022 yılının ilk projesi olan ve açıldığı günden itibaren öğrencilerin adeta akınına uğrayan ve sadece Ergene’den değil çevre il ve ilçelerden de ziyaretçilerle dolup taşan Ergene Belediyesi Atatürk Evi’ne öğrencilerin ziyaretleri sürüyor.

Ergene Belediyesi olarak ilçeye kazandırdıkları sayısız kalıcı eserden biri olan ve ülke genelinde yer alan Atatürk evleri içinde en özeli ve en güzeli olan Ergene Belediyesi Atatürk Evi’ne gösterilen ilgiden ötürü memnun olduklarını kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergenemizde eğitim – öğretim veren kurumların öğrencileri Atatürk Evini ziyaret ediyor. Sadece Ergene değil komşu ilçemiz Çorlu’dan da öğrenciler, öğretmenleri nezaretinde ziyaretler gerçekleştiriyorlar. Öğrenciler dışında başta Ergene, Çorlu ve Tekirdağ olmak üzere çevre il ve ilçelerden gelen misafirlerimiz de Ergene Atatürk Evini ziyaret ederek memnuniyetlerini ifade ediyorlar. Onların memnuniyeti bizleri de memnun ediyor” dedi.

Bu ziyaretler kapsamında son olarak Ergene Belediyesi Atatürk Evi ve Müzesini Ergene İlkokulu 4-C ile 4-F sınıfı öğrencileri öğretmenleri ile birlikte ziyaret etti. Öğrenciler yapmış oldukları ziyarette Ergene Belediyesi Atatürk Evi ve Müzesinde bol bol fotoğraf çektirdiler.