• Çerkezköy'de Emek Meydanı Çalışmaları Devam Ediyor
  • Çerkezköy'de Emek Meydanı Çalışmaları Devam Ediyor
  • Çerkezköy'de Emek Meydanı Çalışmaları Devam Ediyor
Tekirdağ

Çerkezköy'de Emek Meydanı Çalışmaları Devam Ediyor

  • 22 Aralık 2022
  • 2771 Kez Okundu

Çerkezköy’de Emek Meydanı Projesi yapım çalışmalarının başladığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Projenin tamamlanmasıyla kentimiz yeni ve modern bir meydana daha kavuşmuş olacak” dedi.

 

 

Çerkezköy Belediyesi Kapalı Otopark Alanı üzerinde Emek Meydanı yapım çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Başkan Akay, “Proje kapsamında Rüya Sokak ile Yarımoğlu Sokak arasında bin 250 metrekare demirli beton yol yapımı tamamlandı. Ayrıca yeni nesil 300’lük koruge boru ile 130 metre de yağmur suyu hattı imalatı gerçekleştirildi. Sonrasında Rüya Sokak ile Yarımoğlu Sokak arasında yapılan beton yolda küp taş kaplama çalışması olacak” dedi.

SOKAKLAR IŞIL IŞIL OLACAK
Emek Meydanı Projesi kapsamında Rüya, Sülün, Mehtap ve Yarımoğlu Sokaklarda kataner aydınlatma çalışmalarının devam ettiğini sözlerine ekleyen Başkan Akay, “Daha sonra Kapalı Otopark Alanı üzerinde çift kat mebran izolasyon çalışması gerçekleştirilecek. Akabinde Kapalı Otopark Alanı üzerinde gri-bej yakma doğal taş kaplama çalışması yapılacak” ifadelerini kullandı.

Başkan Vahap Akay, “Peyzaj ve ağaçlandırma çalışmalarının da gerçekleştirileceği Emek Meydanı Projesi kapsamında Kapalı Otopark Alanı üzerinde oturma grupları ve ATM alanları oluşturulacak. Meydana bir de umumi tuvalet yapılacak. Dekoratif aydınlatma çalışmaları ile Emek Meydanı Projesi yapımı tamamlanacak” diye konuştu.