• İhh 6 Tır Kömür Yardımında Bulunacak
  • İhh 6 Tır Kömür Yardımında Bulunacak
  • İhh 6 Tır Kömür Yardımında Bulunacak
  • İhh 6 Tır Kömür Yardımında Bulunacak
Tekirdağ

İhh 6 Tır Kömür Yardımında Bulunacak

  • 27 Ocak 2023
  • 3485 Kez Okundu

İHH Çorlu Temsilcisi Cemalettin Günay yaptığı açıklamada yoksullara ulaştırılmak üzere 6 tır kömür yardımında bulunacaklarını belirtti.

Yoksul bölgelere ulaştırılmak üzere gönderilecek 6 tır kömür yardımıyla ilgili konuşan Cemalettin Günay, “Bu arada insani yardım çalışmalarımızın yılın 365 günü devam ettiğini tüm hayırseverlerimizin desteklerine her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuzu buradan bir kez daha sizin aracılığınızla iletmek istiyorum. 31 Ocak salı günü saat 10.30 Malkara’dan 4 Tır Kömür' Yine 2 Şubat Perşembe günü de Çerkezköy den Mazlum ve mağdurlar için Fırat Kalkanı bölgesine göndereceğiz. 5 TIR doldu 6.tırımız için de 250 çuval kömür eksiğimiz kaldı Bu yardım kampanyamıza sizlerde destek olabilirsiniz 1 Çuval kömür bedeli 80 liradır” dedi.  
YARDIM ELİ UZATMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Açıklamasını sürdüren Cemalettin Günay, “Tekirdağ İnsani Yardım Derneği'miz tüm Tekirdağ'da şube ve temsilcilikleriyle beraber ihtiyaç sahibi yoksul yetim savaş mağduru insanlarımıza, hayırseverlerin iyilik elinin uzanmasına aracılık ediyor organizasyonunu sağlıyor. İHH İnsani Yardım Vakfı'nın tüm yurtta ve dünyanın mazlum coğrafyalarında Yetim yoksul ve savaş mağdurlarına dönük olarak hazırladığı projeleri hem Çorlumuzda hem Tekirdağ’ımızda, Tekirdağ İnsani Yardım Derneği'mizin koordinasyonunda Çorlu ilçe temsilciliği olarak hayırseverlerimize tanıtıyor anlatıyor onlardan Dünya'da insanlığın ölmediğini gösteren bu güzide projelere desteklerini sunmalarını rica ediyoruz. Çünkü bu projeleri hem vatanımız Türkiye hem de tüm insanlık için değerli görüyoruz. Hz Ali'nin insani yardım noktasındaki inancımızı anlatan çok güzel bir cümlesi var. Diyor ki Hz Ali: bir insan ya dinde kardeşimizdir ya da insanlıkta eşimizdir. Biz insani yardıma muhtaç insanlara giderken Onlara bu gözle bakıyoruz” dedi. 
YARDIMA VESİLE OLAN HAYIRSEVERLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ
“Tekirdağ İnsani Yardım Derneği'nin Çorlu temsilciliği olarak faaliyete başlamadan öncede bizler yıllardır Çorlu'da ihtiyaç sahiplerinin yanında durma çabasında gayretinde olan insanlar idik. Çorlu'daki İnsani Yardım faaliyetlerini daha organize daha disipline edilmiş bir hale getirme isteğimiz bizleri bu derneğin Çorlu temsilciliği olma kararını almamıza vesile oldu. 5 yıl gibi bir zamandır Tekirdağ İnsani Yardım Derneği Çorlu temsilciliğini gönüllü kardeşlerimizle birlikte yürütme çabasındayız” diyen Cemalettin Günay, “Tabii ki Çorlumuzda bizim dışımızda ihtiyaç sahiplerine uzanan birçok iyilik eli mevcut biz bundan çok memnunuz. Bu kardeşlerimize de çalışmalarında her daim muvaffakiyetler diliyoruz. Onlara elimizden gelen ne varsa her türlü desteği gücümüz yettiğince verdik vermeye de devam edeceğiz inşallah. İhtiyaç sahiplerine uzanan her el bizim için çok değerlidir. Gerek Tekirdağ’ımızda gerek Çorlumuzda yaşayan ihtiyaç sahiplerinin sıkıntılarını ancak birlik olursak giderebiliriz. İnsani yardım da özellikle İnsani Yardım kurumlarının birlik ve beraberliği organizasyonu en mühim meselelerin başındadır. Ben tekraren gerek Çorlumuzda gerek Tekirdağımızda gerekse de dünyadaki insani dramlara sıkıntılara çaresizliklere kayıtsız kalmayan başta Çorlulu Tekirdağlı hayırseverlerimiz olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanından İnsani Yardım çalışmalarına destek veren arkadaşlarıma gönüllülere devlet yöneticilerimize yerel yöneticilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum Allah razı olsun diyorum” dedi.

ZAFER KURT