• Kütüphane Hafta Sonları Da Hizmet Verecek
  • Kütüphane Hafta Sonları Da Hizmet Verecek
Ergene

Kütüphane Hafta Sonları Da Hizmet Verecek

  • 31 Ocak 2023
  • 1086 Kez Okundu

Ergene Belediyesi’nin geçtiğimiz 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde açılışını gerçekleştirdiği ve Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün adını verdiği kütüphane sadece hafta içi değil talep üzerine hafta sonu da hizmet verecek.

Ergene Belediyesi Kültür Merkezi’nde yer alan Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk Kütüphanesi’nin açılmasının üzerinden henüz kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen öğrenciler başta olmak üzere Ergene halkından yoğun ilgi gördüğünü kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene Belediyesi Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk Kütüphanemizde bulunan, eğitici ve öğretici kitapların yanı sıra, şiir, hikaye ve romanların bulunduğu binlerce kitap sizleri bekliyor. Özellikle yarıyıl tatilinde bulunan çocuklarımız için kışın bu soğuk günlerinde sıcacık bir ortam oluşturduğumuz kütüphanemize vatandaşlarımızı, çocuklarımızı ve gençlerimizi bekliyoruz” dedi.

Ergene Belediyesi Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk Kütüphanesi hafta içi 08.00 – 20.00, hafta sonları ise 13.00 – 16.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

HABER MERKEZİ