•  “7/24 Ergene Halkımızın Hizmetindeyiz”
  •  “7/24 Ergene Halkımızın Hizmetindeyiz”
  •  “7/24 Ergene Halkımızın Hizmetindeyiz”
  •  “7/24 Ergene Halkımızın Hizmetindeyiz”
Ergene

“7/24 Ergene Halkımızın Hizmetindeyiz”

  • 26 Mayıs 2023
  • 1096 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel önceki gün Vakıflar mahallesinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Teski ve Ergene Belediyesi ekipleriyle birlikte yapılan ve yapılacak olan çalışmaları yerinde inceledi.

Vakıflar mahallesinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Teski ve Ergene Belediyesi ekipleri tarafından çalışmalar yapıldı. Yapılan çalışmaları Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel yerinde inceledi. Vakıflar mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek onların istek ve taleplerini de dinleyen Ergene Belediyesi Başkanı Rasim Yüksel sorunlara da anında müdahale etti.

Soruna Anında Müdahale Edildi
Vatandaşların kanalizasyon sorunu için Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Teski Ergene İlçe Müdürü Levent Metin ve Teski yöneticileri ile birlikte soruna yerinde müdahale ederek çözüm konusunda çalışmalar başlatıldı. Teski yetkilileri ile birlikte Vakıflar mahallesinde ki diğer sorunları da yerinde inceleyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Teski ve Ergene Belediyesi ekipleriyle birlikte 7/24 halkımızın hizmetindeyiz. Ergene’de vatandaşlarımızın sorunları ile birebir yakından ilgileniyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Teski ekipleri ve Ergene Belediyesi ekiplerimizle birlikte Ergene halkımızın hizmetindeyiz. Vatandaşlarımız bizlere sorunlarını bildiriyor ve bizlerde bu sorunları çözüme kavuşturuyoruz” dedi.

50 Yıllık Belediyelerin Yapamadığı Hizmetleri 9 Yılda Yaptık
50 yıllık belediyelerin yapamadığı hizmet ve projeleri 9 yıllık hizmet süreleri içinde yaptıklarını da belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Ergenemizin en büyük sorunlarından biri olan alt yapı sorununu en aza indirdik. Gençlerimiz ve vatandaşlarımız için yeni sosyal donatı alanları oluşturduk, eğitimden sağlığa birçok alanda çalışmalarımız oldu, 9 yıllık kısa bir sürede Ergene ilçemize birçok sayısız kalıcı eser kazandırdık, kazandırmaya da devam ediyoruz. İlçemize yapmış olduğumuz hizmetlerimiz ile kimse bizle yarışamaz, söz verdiğimiz tüm projeleri hayata geçirdik geçirmeye de devam ediyoruz. Özellikle geçtiğimiz sene 10 yeni proje olan, Atatürk Evi ve Müzesi, Göl Restaurant, Seyit Onbaşı Parkı ve Kitap Kafe, Esenler Mahallesi Çok Amaçlı Kapalı Düğün Salonu, Vakıflar 19 Mayıs Gençlik Stadyumu, Ömer Şakar Parkı, Cem Evi, Halk Ekmek Fabrikası, Kral Çilek Tarlası ve Başöğretmen M.Kemal Atatürk Kütüphanesinin açılışlarını yaparak Ergene halkımızın hizmetine sunduk” dedi.

Vatandaşlarımızla Birlikte Büyük Bir Aileyiz
Ergene ilçesinde ibadethanelerden, eğitim kurumları, sağlık ocaklarına kadar tüm kurumlara destek olduklarını da belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “İlçemizde ibadethaneler, okul ve sağlık ocaklarının ihtiyaçlarını giderme konusunda da Belediyemiz çalışmalarını sürdürmektedir. Oluşturmuş olduğumuz sağlık ambulansı ve sevgi aracımız ile ilçemizde ki hasta vatandaşlarımızı çevre ilçelerimizde bulunan hastanelere ücretsiz bir şekilde taşıyor, hastanede işlemlerinin bitmesinin ardından yine evlerine geri teslim ediyoruz. 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın yanındayız yanında olmaya da devam edeceğiz. Sevgi kendi Ergenemizde vatandaşlarımız ile bizler büyük bir aileyiz” dedi.

GÖKHAN DUMAN