• Çerkezköy'de Vatandaşlar Seçim Zaferini Kutladı
  • Çerkezköy'de Vatandaşlar Seçim Zaferini Kutladı
  • Çerkezköy'de Vatandaşlar Seçim Zaferini Kutladı
  • Çerkezköy'de Vatandaşlar Seçim Zaferini Kutladı
Tekirdağ

Çerkezköy'de Vatandaşlar Seçim Zaferini Kutladı

  • 29 Mayıs 2023
  • 1742 Kez Okundu

28 Mayıs seçimleri kesinleşmesi ile Çerkezköy Cumhuriyet Meydanında toplanan vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın yeniden cumhurbaşkanı seçilmesini coşkuyla kutladı.

Çerkezköy Cumhuriyet Meydanında düzenlene kutlama programına AK Parti Tekirdağ Milletvekili Gökhan Diktaş, AK Parti Milletvekili adayı Abdullah Öğe, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, Yeniden Refah Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Bünyamin Sönmez ile Cumhur İttifakında yer alan partilerin temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kutlama programında ilk konuşmayı Yeniden Refah Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Bünyamin Sönmez gerçekleştirdi. Sönmez, “Cumhurbaşkanımızın zaferi kutlu olsun. Bu meydan da birçok zaferi beraber kutluyoruz. Bunlardan birincisi Cumhur İttifakının meclisteki zaferidir. İkincisi 21 yıl aradan sonra Genel Başkanımız Fatih Erbakan’ın öncülüğünde milli görüşün meclise yürüyüşüdür. Üçüncüsü ise bugün ezeli bir çoğunlukla yeniden seçmiş olduğumuz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferdir.  Dördüncüsü ise 29 Mayıs 1453’te Fatih Sultan Mehmet Han’ın İstanbullu fethetmesidir. Ben Cumhur İttifakına vermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Sönmez’in ardından konuşan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, “Bundan 50 gün önce seçim maratonu başlarken elini her sıktığımız hemşerimize dedik ki sona kilitlenin. Bu işin sonu aydınlık olacak dedik ve oldu. Bizleri yalnız bırakmadığınız için Allah hepinizden razı olsun. 4 tane yiğit adam, Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bahçeli, Fatih Erbakan ve Mustafa Destici bu 4 tane adam kol kola girip dünyaya karşı ayağa kalktılar. Bu adamlar dönüp arkalarına baktıklarında, ‘arkamızda kim var?’ dediklerinde Çerkezköy var dedik. Çok şükür Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi ‘Öyle bir kazandık ki, hiç kimse kaybetmedi’.  Allah hiç kimseyi aylarca aday olma diye haykırdıkları insana oy vermek zorunda bıraktırmasın. Biz bugün güle oynaya gittik oyumuzu kullandık ve sandıkları patlattık. Herkese çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu

Ardından Tekirdağ Milletvekili Gökhan Diktaş Konuştu. Desteklerinden dolayı vatandaşa teşekkür eden Diktaş, “Değerli hemşerilerim, dava arkadaşlarım hepinizi sevgi saygı ve muhabbetler selamlamıyorum. Bu kutlu davada, bu çatı altında birlik ve beraberlik içinde olduğumuz için, bu vatanın bir evladı olduğum için rabbime sonsuz şükürler ediyorum. 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferi ülkemize, milletimize, Tekirdağ’ımıza ve Çerkezköy’ümüze kutlu olsun.” ifadelerine yer verdi.

Diktaş’ın ardından AK Parti Tekirdağ Milletvekili adayı Abdullah Öğe Konuştu. Öğe, “Allah’a sonsuz teşekkürler olsun ki sizin gibi yoldaşlarımız var. Allaha şükür ki bu güzel insanların kardeşiyim. Sadece Türkiye’nin değil bütün dünyanın lideri olan çok değerli Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşıyız çok şükür. Allah liderimize güç kuvvet versin. Ömrünü bu vatan bu millet için harcamış tüm dünya mazlumları için harcamış çok kıymetli liderimizin bir yol arkadaşı olarak, Tekirdağ Milletvekili adayı olarak, ömrünü bu teşkilatta geçirmiş bir kardeşiniz olarak liderimizin verdiği talimatlarla bu millet için çalışmaya gayret ettik. Allaha şükürler olsun bize bu zaferi nasip etti. Bunlar siyasetlerini yalan üzerine kurmuşlardı. Bunlar teröristlerle yol yürüdüler. Biz vatanını seven hiç kimse kaybetmeyecek dedik. Vatanını sevmeyenler kaybettiler. Vatanını seven biz kazandık elhamdülillah.” dedi.

Son olarak AK Parti İlçe Başkanı Salih Azbay konuşma gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 16. kez kazandığının altını çizen Azbay, “Başkanlarımız, milletvekillerimiz, önceki dönem İlçe başkanımız hepsi yapacağımız konuşmaların tamamını yaptı. Aslında bana hiçbir şey kalmadı. Ben sadece buradan teşkilatlarımıza, Cumhur İttifakımıza, Milliyetçi Hareket Partisi'ne, Yeniden Refah Partisi'ne, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, sandık kurullarımıza hepsine canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu mukaddes davanın lideri bu davanın kurucusu, bu davanın mimarı, asrı saadet'ten bugüne kadar sirayet eden bu davanın lideri, Başkomutanı, Recep Tayyip Erdoğan'ın siz değerli yol arkadaşları ve Çerkezköy'ümüzün önünde ben bir kez daha sizin gibi dava arkadaşlarımdan sizin gibi bu davaya sahip çıkanlardan, saygıyla, sevgiyle hep bahsediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Bu hareketin lideri 16. kez yenilmeden her girdiği seçimi kazandı. Kemal Kılıçdaroğlu girdikçe yenilmiş.  Değerli Çerkezköylüler ben bunu söylerken yoruldum. Bu adam yorulmadı yenilmekten. Allah'ıma hamdüsenalar olsun 16. kez yenen liderin yanında gururla, onurla, şerefle, hep birlikte duruyoruz ve yarın yine durmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

HABER MERKEZİ