• Ergene Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor
  • Ergene Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor
  • Ergene Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor
Ergene

Ergene Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor

  • 30 Mayıs 2023
  • 1057 Kez Okundu

Ergene Belediyesi vatandaşlarına en verimli şekilde hizmet vermek amacıyla bünyesine iki yeni hizmet aracı daha kazandırdı.

Ergene Belediyesi kısa bir süre önce bünyesine kazandırdığı 3 hizmet aracının ardından şimdi de iki yeni binek aracını bünyesine kattı. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Her şeyin en iyisini hak eden Ergene halkımıza yeni araçlarımız hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Ergene halkına daha hızlı ve modern şartlarda hizmet verebilmek için çalışmalarını sürdürdüklerini ve araç parkurlarını güçlendirmeye devam ettiklerini belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Yeni kurulan bir belediye olarak hizmete başladığımız ilk dönemden itibaren araç filomuzu güçlendirmeye başladık. İlçemizde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde çözüm bulmak için araç filomuzun sayısını arttırdık ve arttırmaya da devam ediyoruz. Halkımızın ihtiyaçlarına anında cevap vermek, onlar için daha kaliteli hizmet verebilmek adına bunu önemsiyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana bahanelerin arkasına sığınmadan belediye hizmetlerimizin kalitesini arttırmak ve mahallelerimizin tamamına hizmet üretmek için çok çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz” dedi.

Araç Filomuzu Güçlendirmeye Devam Edeceğiz
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Belediyesi bünyesine kazandırılan iki yeni hizmet aracının Ergene halkına hayırlı ve uğurlu olması dileklerinde bulunarak, “Hizmet birimlerimizin başında gelen Temizlik İşleri, Fen İşleri, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü gibi sahada aktif müdürlüklerimizin çalışmalarında kolaylıklar sağlayacak, araç takviyelerimizi gerçekleştirerek halkımıza daha iyi hizmet etmek adına her geçen gün araç filomuzu güçlendirmeye devam edeceğiz” dedi.

GÖKHAN DUMAN