• Başkan Akay'ı Duygulandıran Ziyaret
Tekirdağ

Başkan Akay'ı Duygulandıran Ziyaret

  • 28 Temmuz 2023
  • 1280 Kez Okundu

Yıllar önce Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret ederek kendisi için yazdığı şiiri okuyan Duru Doğa Yıldıran, bu kez LGS Türkiye 1’incisi olarak Başkanımız Akay’ı ziyaret etti.

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında 90 sorunun tamamını doğru bilerek Türkiye 1’incisi olan Duru Doğa Yıldıran Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti. Ziyarette Duru’nun anne ve babası Murat ve Emine Yıldıran ile mezun olduğu Çözüm Akademi Okulları Müdürü Hüseyin Çakıroğlu da yer aldı. Kızlarının LGS birincisi olarak Galatasaray Lisesi'ne yerleştiğini kaydeden Yıldıran Ailesi, “Kızımız kendisine bir hedef koydu ve bu hedefe varmak için azimle çalıştı. Çözüm Akademi Okullarındaki öğretmenlerinin de katkılarıyla bu başarıyı elde etti” ifadelerini kullandı.

Başarılı öğrencinin 2018 yılı sonunda Çerkezköy Kent Konseyi Çocuk Meclisi ile birlikte Başkan Akay’a ziyarette bulunduğunu anımsatan anne Emine Yıldıran, “Kızımız sizi çok seviyor. Yıllar önce sizi ziyaret ederek sizin için yazdığı bir şiiri okumuştu. Bugün de Türkiye 1’incisi olarak sizi ziyaret etmenin mutluluğunu yaşıyor” diye konuştu.

HABER MERKEZİ