• Ergene'de Kurtuluş Günü Konseri Düzenlendi
  • Ergene'de Kurtuluş Günü Konseri Düzenlendi
Ergene

Ergene'de Kurtuluş Günü Konseri Düzenlendi

  • 03 Kasım 2023
  • 1118 Kez Okundu

Ergene Belediyesi tarafından Kültür Merkezi Binasında Cumhuriyetin 100. Yılına özel Ergene’nin kurtuluş günü konseri düzenlendi. Konsere katılan misafirler muhteşem bir gece yaşadı.

Cumhuriyetin 100. Yılına özel Ergene’nin kurtuluş günü konseri düzenlendi. Ergene Belediyesi tarafından düzenlenen program Kültür Merkezi Binasında gerçekleştirildi. Gülden Kaya Sanat Derneğinin vermiş olduğu Türk Sanat Müziği konserinde misafirler muhteşem bir gece yaşadıklarını, bu güzel gecenin hazırlanmasında emeği olan herkese teşekkür ettiklerini belirttiler.

Ergene Belediyesi Kültür Merkezi Binasında gerçekleşen konsere Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Cumhuriyet Halk Partisi Ergene İlçe Başkanı Ramadan Duran, Kadın Kolları Başkanı Emine Gakçı, Ergene Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri, Dernek ve Oda Başkanları, Siyasi Partilerin temsilcileri, Mahalle muhtarları ve yüzlerce vatandaş katıldı. 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel gecede yapmış olduğu konuşmasında, “Bugün tarihi bir gün yaşıyoruz, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı ve Ergenemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yıl dönümünü kutluyoruz. İki sevinç bir arada. Böyle güzel bir gecede yanımızda olan siz değerli misafirlerimize ve bizlere unutulmayacak bir gece yaşatan Gülden Kaya Sanat Derneğine teşekkür ediyorum” dedi.

GÖKHAN DUMAN